Reglare de conturi şi la Chitila după crima din clanul Duduianu. Casa unui interlop a fost incendiată

Un incendiu a izbucnit marţi în cartierul Chitila din Capitală, unde două case au ars, iar pentru că focul ameninţa să se propage şi la un bloc din imediata apropiere, locatarii acestuia au fost evacuaţi.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 11:02

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, la o locuinţă din şoseaua Chitilei, flăcările extinzându-se și la alte proprietăți din apropriere.

ISU Bucureşti-Ilfov a informat că, la faţa locului, au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

″În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, Sector 1. Primele forţe ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3, suprafaţa totală afectată de incendiu fiind de 400 mp”, se precizează într-un comunicat.

Anunţul care a cutremurat pe toată lumea, după ce Emi Pian a fost ucis: „Fraţilor, o să fie război mare între clanuri, la Bucureşti!” 

Sursa menţionată arată că au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite).

″În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele”, menţionează ISUBIF.

Potrivit stiripesurse.ro, asasinarea liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea alias Emi Pian, nu a rămas fără urmări. Imediat după încăieraea care a dus la mortea lui Emi Pian vila care se pare că ar aparține tatălui ucigașului, situată în zona Chitila, a luat foc incendiul extinzându-se la mai multe imobile din zonă. Pompierii nu au stabilit încă cauza incendiului.

Asasinul ar fi un membru al clanului Spoitorilor iar scandalul ar fi început de la faptul că ambele clanuri dădeau bani cu camătă acelorași persoane.

Duduienii și Spoitorii erau clanuri care se tolerau însă acum Poliția se așteaptă la un adevărat război în lumea interlopă.