Anunţul care a cutremurat pe toată lumea, după ce Emi Pian a fost ucis: „Fraţilor, o să fie război mare între clanuri, la Bucureşti!”

Mobilizare de proporții în poliție după ce unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Capitală, Emi Pian, a fost înjunghiat în stradă și a murit în spital. Acesta era liderul Clanului Duduianu, iar răfuiala sângeroasă a ponit de la un joc de noroc.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 09:09

Internaţii se aşteaptă la o răzbunare din partea clanului Duduianu, după ce liderul lor a fost ucis. „Salut, fraţilor! Ca şi de obicei, ca şi în fiecare zi, astăzi, vin de dimineaţă cu un breaking news. Avem pe şeful clanului Duduienilor, pe Emi Pian, care a fost omorât azi dimineaţă, la ora 03:00, din cauza unui joc de barbut. Emi a fost executat cu mai multe lovituri de cuţit, în stradă. Dumnezeu să îl ierte! Fraţilor, se anunţă război mare, asta înseamnă război puternic între clanuri, la Bucureşti„, spune un internaut, într-o postare.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

Emi Pian era considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din România. Surse apropiate anchetei, citate de România TV afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, a transmis Poliția Capitalei.

Cine este Emi Pian, liderul clanului Duduianu?

Clanul Duduianu a revenit in atentia publica dupa ce politia a facut mai multe descinderi la locuintele lor, intr-un dosar de santaj. Mai multi manelisti celebri ar fi fost santajati de membrii gruparii conduse de Pian si obligati sa cante gratis la petreceri.

13 persoane au fost retinute in acet dosar. Printre numele celor santajati de duduieni se afla chiar Florin Salam si Nicolae Guta.

Emi Pian a fost arestat in 2007 pentru cateva luni, maximum un an. Potrivit actelor din dosarul de condamnare, totul a inceput in ianuarie 2016, intr-o vila din Dobroesti (Ilfov), unde era organizata o partida de zaruri (barbut) la care participau mai multe persoane.

Citeşte şi: Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis într-o răfuiala din Capitală VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, imprumuta persoanele care pierdeau sume de bani si care doreau sa mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest imprumut fiind conditionat de perceperea unei dobanzi cuprinse intre 10% – 35%/zi.

Unul dintre jucatorii de barbut care pierduse toti banii s-a imprumutat la Emi Pian cu suma de 20.000 lei pentru a continua jocul.

Interlopul l-a imprumutat, dar barbatul a pierdut si acesti bani. La sfarsitul partidei de zaruri, Emi Pian i-a cerut drept gaj autoturismul marca Audi Q7.


loading...