Reguli de aur pentru o aventură de o noapte reuşită

Aventurile de-o noapte, cele pe care de multe ori ambii le ţin minte o viaţă întreagă, trebuie realizate după o serie de reguli pentru ca experienţa să fie atât de plăcută, încât să nu se dorească uitarea ei.

RomaniaTV.net
02 mai 2013, 08:35
Reguli de aur pentru o aventură de o noapte reuşită

Aventurile de-o noapte se petrec de cele mai multe ori in momentul in care ambii parteneri care vor ajunge sa incinga o super partida de sex sunt efectiv in cautarea acestui lucru. Fie ca actul sexual se consuma la domiciliul unuia dintre ei, fie ca se consuma in locuri publice sau ascuns de vazul lumii insa in locuri tabu, cei care planuiesc sa agate sau sa se lase agatati pentru a avea parte de sex nebun cu un necunoscut sau necunoscuta trebuie sa fie pregatiti din cinci punte de vedere.

1. Protectia sexuala!

Din cauza ca increderea dintre cei doi parteneri este practic inexistenta, fiecare dintre ei trebuie sa dovedeasca faptul ca nu vor lasa “urme” asupra corpului celuilalt. Astfel, barbatii trebuie neaparat sa fie dotati cu cel putin un prezervativ iar femeile sa aiba la ele pilula de a doua zi.

2. Nu te oferi sa mergi la tine acasa, daca parintii tai locuiesc la tine

Daca inca stai cu parintii este neindicat sa mergi acasa pentru a consuma actul sexual. Partenetrul sau partenera ta isi doreste cu siguranta desfrau maxim, eventual mai multe numere de sex obraznic, cu tipete, in toate camerele. Deci perspectiva unei partide de sex “pe fuga” ar putea duce la evitarea unei aventuri de-o noapte.

3. Ai grija ca apartamentul tau sa fie curat

Daca nu stai cu parintii si decideti sa va descatusati sexual la tine acasa, este foarte important ca apartamentul tau sa fie foarte curat. Cea mai mica urma de mizerie, din punctul de vedere al unui necunoscut sau a unei necunoscute va slabi gradul de incredere pe care il capata in tine pe parcursul intalnirii. Cheful de sex dispare cand iti dai seama ca esti pe cale de a te baga in pat cu o persoana cam …murdara.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.