Reguli pentru o căsnicie perfectă. Vezi cum poţi avea un mariaj ca în basme

In toate casniciile exista momente mai mult sau mai putin tensionate. Important este sa stii cum sa le depasesti. Nu este deloc imposibil sa aveti o relatie ca in basme, cu fericire pana la adanci batraneti. Iata ce sfaturi au terapeutii de cuplu pentru a avea o casnicie perfecta.

RomaniaTV.net
16 aug. 2013, 05:25
Reguli pentru o căsnicie perfectă. Vezi cum poţi avea un mariaj ca în basme

1. Alege-ti bataliile, insa nu-ti schimba sentimentele

Este normal ca din cand in cand sa apara si mici certuri este normal sunteti oameni diferiti si puteti privi lucrurile diferit. Important este insa sa ai puterea si sa spui „Nu merita sa ne certam”. Sau daca este ceva important sa vorbiti. Spune-i partenerului/ei de ce esti deranjat/a si ca vrei sa gasiti impreuna o solutie. Veti fi uimiti cat de repede va veti linisti amandoi daca abordati astfel problemele.

2. Nu posta ganduri intime sau fotografii pe retelele de socializare

Poate ca tu nu doresti ca fotografiile copiilor tai sa fie vazute de toata lumea. Sau poate pe tine nu te deranjeaza insa jumatatea ta nu este de acord. Ar trebui sa va respectati dorintele. Stabiliti cateva reguli in legatura cu acest subiect, cu voi ca si cuplu si cu voi ca individ de sine statator. Si indiferent de ceea ce ati stabilit nu incalcati regulile. Pentru ca asta va duce automat la cearta, care daca nu izbucneste acum, conflictul va mocni si cand te astepti mai putin se va aprinde valvataia.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro