Reguli stricte la înmormântarea tatălui Mădălinei Manole. „Nu i se va face slujbă, este băgat în sicriu şi direct la cimitir”

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, s-a stins din viață după ce s-a infectat cu coronavirus, iar medicii nu i-au putut salva viaţa. Bărbatul va fi înmormântat lângă sotia sa, în cimitirul Bolovani din Ploiesti.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 09:02
Reguli stricte la înmormântarea tatălui Mădălinei Manole. „Nu i se va face slujbă, este băgat în sicriu şi direct la cimitir”

Medicii au fost rezervaţi în ceea ce priveşte starea acestuia de sănătate încă din momentul în care a ajuns în spital. Tatăl Mădăline Manole a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiești și deși ar fi avut nevoie să fie tansferat la secția ATI, toate paturile erau ocupate, astfel că medicii au propus transferul la o altă unitate medicală. Familia lui Ion Manole, tatăl regretatei Mădălina Manole, nu a fost de acord cu această propunere, iar bărbatul a rămas în continuare la Ploiești.

Citeşte şi: A murit tatăl Mădălinei Manole. Ion Manole era internat la ATI cu COVID-19

Starea de urgenţă a lui Ion Manole s-a înrăutăţit şi se pare că ar fi intrat în stop cardiorespirator, iar cu toate că medicii l-au resuscitat şi au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva viaţa, acesta a decedat.

Înmormântarea acestuia va fi una extrem de strictă, având în vedere că Ion Manole a murit de coronavirus. Fratele Mădălinei Manole a declarat că slujba nu va mai avea loc la biserică, ci doar la cimitir, fără să precizeze data înmormântării.

„Lângă mama va fi înmormântarea. Nu i se va face o slujbă, decât la cimitir. De la morgă este băgat în sicriu și direct la cimitir. Sunt multe proceduri, nu știu când va fi înmormântat, mâine sau poimâine. În funcție de cum vor ieșit actele.” a spus fratele Mădălinei Manole, potrivit antenastars.ro .