Regulile dating-ului: ce să NU faci la întâlnire

Femeile sunt foarte critice cu privire la ce fac bărbaţii în timpul primelor întâlniri, dar şi reprezentantele sexului frumos comit greşeli.

28 oct. 2013, 06:41
Regulile dating-ului: ce să NU faci la întâlnire

NU uita detalii importante

Desi femeile sunt adesea atente la detalii, unele lucruri le scapa, mai ales cand sunt luate pe nepregatite la prima intalnire. De la numele barbatului cu care iesi, in cazul in care este vorba de o intalnire aranjata de prieteni comuni, la ocupatia sau la hobby-ul lui principal pe care ti le-a spus, trebuie sa dovedesti, la randul tau, ca acorzi atentie chestiunilor care tin strict de barbatul cu care te-ai intalnit si nu doar sa pretinzi ca el sa tina minte toate lucrurile pe care i le-ai spus.

NU te preface ca-ti place ceva ce detesti

Primele intalniri inseamna descoperire! Descoperirea preferintelor si a placerilor celuilalt. Se prea poate ca unele propuneri ale barbatului sa nu fie pe placul femeii cu care a iesit, dar care prefera sa lase de la ea pentru a spori sansele de reusite ale intalnirii. Sa lucrezi „spre binele intalnirii” este in regula, dar ce faci daca el propune sa mergeti intr-un bar sportiv si sa comandati un platou de mici daca chiar nu-ti place?! Nu strica sa accepti propunerea lui, dar nu te preface ca-ti place. Spune ca a fost o prima experienta interesanta, dar ca nu te prea dai in vant dupa astfel de alegeri, ca esti mai degraba genul cafenelelor selecte sau vintage si al vinului servit cu branza, nu al micilor cu bere. Daca te prefaci ca-ti place tot ce ti-a propus el, se prea poate ca si data viitoare sa vrea sa faceti aceleasi lucruri, iar ulterior este dificil sa marturisesti ca ai detestat, pur si simplu, ultimul loc de intalnire.

Sa NU mananci la intalnire

Daca ai impresia ca barbatii cred ca femeile mananca exact ca niste vrabiute si ca nu le place privelistea unei femei care stie sa se bucure de o friptura, te inseli! Din acest motiv, cand iesi in oras cu un barbat, nu trebuie sa-ti conditionezi masa luata cu el alegand produse pe care, in mod normal, nu le-ai manca in veci. Daca-ti plac pastele cu sos alb, gratarul de porc sau quesadilla, alege ce-ti place. Nu comanda o salata mica doar ca sa pari delicate si preocupata de cum arati. Arata-i cine esti cu adevarat prin alegerile pe care le faci.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Lucruri pe care trebuie să le faci la PRIMA ÎNTÂLNIRE