Regulile pe care le-a impus Simona Gherghe copiilor ei. „Se iubesc mult, se joacă împreună, dar se și bat”

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au împreună doi copii minunați, pe Ana și Vlad, pe care îi cresc cu multă grijă și iubire. Prezentatoarea TV a mărturisit că între cei doi frați există o oarecare gelozie, însă nu una exacerbată. Dar pentru a-i ține în frâu, vedeta a dezvăluit că la ei în casă există un set de reguli pentru cei mici.

31 mart. 2024, 16:55
Regulile pe care le-a impus Simona Gherghe copiilor ei. „Se iubesc mult, se joacă împreună, dar se și bat”
Cum își educă Simona Gherghe cei doi copii!

”Am învățat dintr-un episod al podcastului „Părinți CuMinți” că gelozia dintre frați e normală. Că nu există frate sau soră care să nu simtă emoția asta. Se iubesc mult, se joacă mult împreună, dar se și bat. Însă noi construim relația asta, le vorbim despre valorile familiei, că nu ne lovim și nu ne jignim. Am și scris, de altfel, un set de reguli și le mai citim din când în când. Trebuie multă răbdare. Dar cea mai importantă e iubirea dintre ei!”, a mărturisit Simona Gherghe, pentru viva.ro.

Citește și: Simona Gherghe a ajuns la Antena 1, după ce a fost refuzată de ProTV, pe când avea 21 de ani: „Și așa a fost botezul meu. Se pare că le-a plăcut de mine”

Întrebată cum e cu rolul de „good cop/bad cop și cine e părintele care nu abdică de la reguli, Simona Gherghe a dezvăluit că ”îl jucăm pe rând”.

”Deși Răzvan susține că lui îi revine jobul mai greu, acela cu consecințele. Și cum regulile mai sunt și încălcate, mai închidem ochii uneori (zâmbește), adevărul e că și ei combat bine, au învățat să negocieze, să-și susțină părerile cu argumente. Suntem într-o perioadă faină, din punctul asta de vedere”, a mai spus vedeta.

Citește și: Simona Gherghe își educă cei doi copii cu o mână de fier: „Mi se pare frivol, nu știu și nici nu vreau să știe ce sunt alea branduri”

De asemenea, Simona Gherghe a spus că încearcă să-i pregătească pe cei mici pentru viață, pentru diverse situații pe care le vor întâlni.

”Vorbim mult cu ei, le explicăm ce e bine și ce nu, le citesc mult și, de regulă, poveștile au pilde, pe care le comentăm împreună. Le-am spus ce să nu accepte și ce să nu facă, la rândul lor. Dar nu putem să-i ținem într-un clopot de sticlă. Se vor lovi de multe situații neplăcute. Sper să construim încrederea în noi, să vină să ne povestească și să ne sfătuim”, a mai spus Simona Gherghe.