Simona Gherghe își educă cei doi copii cu o mână de fier: „Mi se pare frivol, nu știu și nici nu vreau să știe ce sunt alea branduri”

Simona Gherghe se bucură de o familie împlinită, dar și de o carieră înfloritoare. Vedeta de televiziune a știut mereu să se ferească de bârfe și scandaluri, aceste fiind și motivul pentru care duce o viață atât de liniștită alături de cei dragi ei.

15 dec. 2023, 09:54
Simona Gherghe își educă cei doi copii cu o mână de fier: „Mi se pare frivol, nu știu și nici nu vreau să știe ce sunt alea branduri”
Simona Gherghe își educă cei doi copii cu o mână de fier: „Mi se pare frivol, nu știu și nici nu vreau să știe ce sunt acelea branduri”

Simona Gherghe a încercat întotdeauna să găsească echilibrul și armonia perfectă atât în viața de cuplu, cât și în ceea ce îi privește pe copii săi. Vedeta încearcă să le ofere celor doi micuți cea mai bună educație și să le insufle bunătatea și dreptatea, mai ales că societatea de astăzi promovează superficialitatea.

Citește și: Lovitură grea pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu marea finală de la emisiunea Mireasa, prezentată de vedetă

Simona Gherghe își educă micuții cum știe mai bine

Prezentatoarea de televiziune nu este adepta obiectelor vestimanetare scumpe, pe care mulți ar da și o avere. Simona Gherghe se ține departe și vrea să îi țină și pe copiii săi de branduri și tot ce ține de opulență inutilă.

„Eu nu-mi cumpăr poșete, mie nu-mi plac gențile, pantofii, eu nu cheltui bani pe genul acesta de lucruri care mie mi se par frivole. Știu copii de vârsta copiilor mei care știu branduri, ai mei habar nu au, nu știu și nici nu vreau să știe”, a declarat Simona Gherghe în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Pentru a menține cât mai bine echilibrul din familia sa și mai ales pentru a le antrena copiilor o minte sănătoasă, Simona Gherghe a adoptat de ceva vreme și un ritual în locuința sa ce are loc în fiecare seară. Indiferent de circumstanțe, vedeta spune că acest obicei este dus la bun sfârșit, întrucât a văzut de-a lungul timpul ce impact important are asupra familiei sale.

„Noi seara, înainte de culcare, ne adunăm toți patru în pat, în patul Anei, și spunem pentru ce suntem recunoscători, fiecare în parte. Pentru copii, este un mod extraordinar de a-și înțelege emoțiile. Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat. Ținem asta chiar dacă suntem obosiți, e despre emoție, despre sufletul lor. Am simțit îmbunătățiri în viața noastră de familie”, a continuat aceasta.

Chiar dacă nașterea celui de-al doilea copil a fost o adevărată minune, la care vedeta nu mai spera, acest lucru a venit însă și cu o provocare în plus, întrucât între cei doi micuți nu este o diferență semnificativă de vârstă. În acest sens, Simona Gherghe povestește cum a fost nevoie de ceva timp pentru a-și redescoperi relația de iubire cu soțul său, așa cum era înainte de cele două nașteri.

„A fost extrem de greu în primii ani, pentru că la noi au și venit copiii unul după altul, sunt exact doi ani între ei. Nici nu ne-am dezmeticit după nașterea Anei și după primul an că am rămas însărcinată, ceea ce evident a fost o minune, n-aș fi sperat vreodată să mai fac un copil, la cât de greu am rămas însărcinată cu Ana și la ce luptă am dus pentru a-mi îndeplini acest vis, pentru că eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă și m-am văzut dintotdeauna mamă de fată. Eram fără cuvinte și mă gândeam ce binecuvântare a fost în primul rând pentru noi ca familie să putem să mai avem un copil, dar și pentru ei doi, pentru că ei, dincolo de toate, sunt cei mai buni parteneri”, a continuat aceasta.

Citește și: Simona Gherghe şi-a părăsit logodnicul chiar înainte de nuntă. „Mă ceruse de nevastă de la mama. Era totul stabilit, inelul dat!”