Relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan, compromisă? Vedeta a dezvăluit tot: „I-a făcut avansuri”

Relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan, compromisă? Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar recent, s-au căsătorit şi religios, la o biserică din Ucraina. Relaţia lor a trecut prin diferite teste, iar încrederea lor a fost pusă la încercare.

16 mai 2023, 18:18
Relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan, compromisă? Vedeta a dezvăluit tot: „I-a făcut avansuri”
Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nuna secretă din Ucraina. ”Mi-am dorit toată viața să mă cunun așa ca în filme”

Relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan, compromisă?  Bărbatul este un om de afaceri, iar vedeta a avut mai multe provocări de când este cu acesta. Spre exemplu, aceasta a fost înștiințată că partenerul ei mai are o fiica de 25 de ani din Satu Mare.

Aceasta l-ar fi contactat pe George, iar Adriana a cerut să facă un test ADN, din care a reieșit că este fiica lui. De asemenea, au fost diverse persoane care ar fi dorit îi vadă despărțiți pe cei doi.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ: „Mă aleargă prin casă! Uneori nu putem că sunt copiii treji”

Relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan, compromisă?

Au fost și diverse persoane care au băgat bățul prin gard, i-au făcut avansuri, mai mult, m-au bârfit pe mine. Au spus de toate, doar, doar ne despărțeau. Uite, nu a fost așa. E fix cum mi-am dorit să fie. Chiar suntem pe aceeași lungime de undă, ne plac aceleași lucruri, avem aceleași obiceiuri.

De multe ori, ne planificăm o ieșire în oraș în timpul zilei, apoi renunțăm, că vrem să stăm acasă. Sau mergem pe undeva și ne înțelegem din priviri când să plecăm. Merge super. Ne completăm, luăm decizii împreună, îmi zice de zece ori pe zi că sunt frumoasă, mă ajută la treburi, spală vasele, dă cu mopul… Este un om foarte calm și drăguț și mă susține cu jobul. Are grijă de băieți, de toți trei. S-au împrietenit.”, a spus vedeta, potrivit Libertatea.ro.