Relația furtunoasă dintre Carmen Tănase și Marius Manole: „Am fost pe dușmănie cu Manole. Eram pe război” Ce s-a întâmplat între cei doi actori

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din România. Este cunoscută pentru faptul că își exprimă direct opiniile. Se pare că, cel puțin în primă fază, aceasta a avut o oarecare antipatie față de Marius Manole. Ce a făcut celebrul actor de a declanșat „dușmănia”?

27 ian. 2023, 12:45
Relația furtunoasă dintre Carmen Tănase și Marius Manole: „Am fost pe dușmănie cu Manole. Eram pe război” Ce s-a întâmplat între cei doi actori
Marius Manole dușmănit de Carmen Tănase

Marius Manole, actorul celebru din România, se pare că a fost pe lista neagră a lui Carmen Tănase. Se știe despre actrița celebră, care a întruchipat rolul Flăcărica, care a rămas în mințile românilor, că este extrem de directă și tranșantă. Nu are ascunzișuri și spune verde în față adevărul. Aceasta a povestit în podcastul lui Horia Brenciu despre faptul că „l-a dușmănit” pe Manole.

Citește și: Marius Manole, şocat de factura la Enel. Ce sumă a primit: „Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului”

„Am o primă părere despre oameni, dar am luat țeapă de multe ori. Am o intuiție, de aia sunt și iubitoare de animale. Totuși, sunt om, adică mult inferioară regnului animal. În general, am rămas excepțională cu persoane cu care nu m-am putut suporta la început. Am discutat chiar acum de curând cu Marius Manole”, a dezvăluit actrița în vârstă de 62 de ani.

„Am fost pe dușmănie cu Manole. Eu îl plăceam pe el ca actor, dar el cu ce făceam eu, că și eu am dat din gură cât am putut… Eram pe război, până ne-am cunoscut. Am jucat împreună. Nu mai putem unul fără altul, pe cuvântul meu de onoare. E foarte haios, e un suflet extraordinar. Cred că asta m-a și legat atât de tare. Te simți bine cu el”, a spus Carmen Tănase, conform fanatik.ro.

Marius Manole este foarte bun prieten cu Lia Bugnar

Prietenia lui Marius Manole cu actrița și scenarista Lia Bugnar este deja celebră. De curând, Lia Bugnar a vorbit despre cât de firesc s-a legat relația cu talentatul actor. Au existat speculații conform cărora, între Lia Bugnar și Marius Manole s-ar fi înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, însă cei doi au negat legătura amoroasă. Aceștia se cunosc de foarte mulți ani și sunt colegi de teatru. Lia și Marius au repetat împreună pentru un spectacol, unde au fost un cuplu.

„Ne-am cunoscut acum o sută de ani în teatru (repetam împreună într-un spectacol, eram chiar soț și soție) și ne-am îndrăgostit ireparabil”, a declarat scenarista serialului „Clanul” pentru Fanatik.

Citește și: Actorul Marius Manole anunţă că vrea să-şi ia cetăţenie moldovenească şi se declară mândru de preşedintele Maia Sandu