Relaţia SECRETĂ a preşedintelui Francois Hollande cu actriţa Julie Gayet a ajuns JOC VIDEO pe Internet

Preşedintele francez Francois Hollande a ajuns personaj de jocuri pe calculator în urma dezvăluirilor despre relaţia sa cu actriţa franceză Julie Gayet.

RomaniaTV.net
15 ian. 2014, 09:46
Relaţia SECRETĂ a preşedintelui Francois Hollande cu actriţa Julie Gayet a ajuns JOC VIDEO pe Internet

Astfel, personajul Francois Hollande din acest joc animat de pe Internet se deplasează pe un scuter şi trebuie să-i evite pe jurnalişti, dar şi pe iubita sa oficială, Valerie Trierweiler pentru a ajunge acasă, în apartamentul actriţei Julie Gayet, cu care s-a aflat că are o relaţie amoroasă de mai mult timp.

Jocul internauţilor nu excelează prin grafică şi are un grad de dificultate modest.  În joc se foloseşte foarte mult mouse-ul pentru evitarea fiecăruia dintre obstacole principale – Valerie Trierweiler, actuala „Primă Doamnă” neoficială a Franţei, Segolene Royal, fosta parteneră de viaţă a lui Hollande cu care are patru copii şi paparazzi şi cameramanii  care îl urmăresc pe preşedinte. Performanţele jucătorilor sunt recompensate cu un număr de puncte, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Apartamentul în care Francois Hollande se întâlnea cu actriţa Julie Gayet a aparţinut unor mafioţi

Infidelitatea preşedintelui francez a ajuns recent dezbatere publică în Franţa, după ce revista Closer a dezvăluit că preşedintele celei de-a V-a Republici, care locuişte la Elysee împreună cu prietena lui oficială, Valerie Trierweiler şi i-a uluit pe francezi, care nu s-ar fi aşteptat la asemenea dezvăluiri.