Relație – bombă în showbiz. Paula Seling, dragoste mare cu un om de radio. ”Ne potrivim extraordinar”

Paula Seling a avut o relație cu un bărbat despre care nu știu prea mulți, înainte de căsnicia de 17 ani cu Radu Bucura. A fost prima ei dragoste, nu l-a uitat nici acum și a vorbit mereu cu drag despre relația lor.

20 sept. 2023, 15:16
Relație – bombă în showbiz. Paula Seling, dragoste mare cu un om de radio. ”Ne potrivim extraordinar”
Paula Seling dezvăluie secretul unei siluete perfecte la 43 de ani. A renunţat de 11 ani la un singur aliment!

Paula Seling și prima ei dragoste au fost împreună când ea avea doar 21 de ani. Au avut o poveste superbă, dar care în cele din urmă s-a terminat.

Citește și Lucian Viziru a dezvăluit de ce nu mai joacă în sezonul 3 din serialul Clanul. „Numai că lucrurile se schimbă”

Vadi Rus, fost director al unui post de radio, e cu opt ani mai mare decât ea, însă vârsta nu a fost un impediment pentru relația lor. Artista, care se bucura de un succes răsunător pe plan internațional la vremea aceea, a sacrificat dragostea pentru carieră. A vrut să plece în Franța, iar el nu a dorit să o urmeze.

Cum l-a cunoscut Paula Seling pe Vadi Rus, prima ei iubire

„Ne potrivim extraordinar. Între noi este tot ceea ce poate exista mai frumos între doi oameni. Aveam nevoie de un partener care să mă ajute să cresc lângă el și acesta este Vadi. Prietenul meu este primul bărbat pe care l-am prezentat părinților mei.

Relația mea cu Vadi Rus mă ținea oarecum pe loc și îmi era foarte greu să mă gândesc serios la o astfel de plecare. Încă îl mai iubesc. Și o să-l iubesc mereu, pentru că între noi a fost ceva dincolo de fapte, dincolo de cuvinte. O legătură între două suflete. Nu se poate exprima în simple vorbe…”, spunea Paula cu ani în urmă.

Citește și Câte clase i-au adus succesul Cristinei Bâtlan. Jurata de la Imperiul Leilor are o poveste uimitoare

După relația cu Vadi, Paula l-a cunoscut pe Radu Bucura, cu care a ajuns la altar. Atunci când s-au cunoscut, producătorul era toboșar în trupă cu Dana Nălbaru. După 17 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

„Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp.

Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie(…) Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora”, a povestit artista pentru Viva.ro.