Relaţie de infarct: Cuplu reclamat că face sex zgomotos 35 de ore pe săptămână

Un cuplu din Australia a fost acuzat de tulburarea liniştii publice prin practicarea de sex zgomotos timp de cinci nopţi pe săptămână de până la şapte ore fiecare partidă!... Cei doi parteneri riscă pedeapsa cu închisoare pentru zgomotul din dormitorul lor.

RomaniaTV.net
27 aug. 2012, 12:07
Relaţie de infarct: Cuplu reclamat că face sex zgomotos 35 de ore pe săptămână

Jessica Angel, de 34 de ani şi Colin MacKenzie, de 45 de ani, au după cum se pare un apetit sexual ieşit din comun. Pe numele lor s-a eliberat un ordin de restricţie referitor la sistarea zgomotului pe care îl produc în timpul partidelor de sex interminabile, cea mai scurtă durând între 4 şi 5 ore, iar cea mai lungă ajungând la … 7 ore.

Frecvenţa unor asemenea partide, în timpul cărora cei doi parteneri sunt teribil de zgomotoşi, exprimându-şi trăirile cu voce foarte tare, acestea mergând de la gemete de plăcere, până la ţipete şi înjurături, este de 5 nopţi pe săptămână, relatează Daily Mail, citând presa australiană.

Poliţia a fost chemată de către vecinii exasperaţi de zgomotul cuplului de cel puţin 20 de ori în numai patru luni. Plângerile continuă şi cei doi urmează să se prezinte la tribunal, în Adelaide, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi pentru poluare fonică, riscă să plătească aproximativ 6.000 de dolari australieni, amendă pentru că au tulburat liniştea vecinilor.

„Am depăşit gradul de poluare fonică până în punctul în care am fost arestaţi şi daţi afară din propria noastră casă, spunându-ni-se că nu vom mai putea să facem sex”, s-a plâns Jessica unei publicaţii locale. La rândul lui, Colin, a spus că „nu este posibil să trăieşti într-un loc în care nu poţi face sex”.  „Este ridicol. De fapt, Jessy este de vină. Sexul durează între 4 şi 7 ore, cinci nopţi pe săptămână. Probabil că o să fac infarct, aproape că m-a omorât!…”, s-a plâns Colin.

Inspectorul-şef al Poliţiei din Surt,  Trevor Lovegrove, a declarat că acesta este unul dintre cele mai interesante cazuri cu care s-a confruntat poliţia până acum. „Nu vrem să fim priviţi ca nişte ucigaşi de plăceri, pentru că nu suntem aşa. Oamenii au dreptul la viaţă privată în propria lor locuinţă, dar când acţiunile lor au un impact negativ asupra celorlalţi, trebuie să intervenim înainte ca situaţia să scape de sub control”, a afirmat Lovegrove.