Relații intime într-o secție ATI, în plină pandemie COVID. Un medic rezistent și o asistentă sunt cercetați disciplinar

Un medic rezident și o asistentă de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-JIU sunt cercetați disciplinar de către comisia de etică. Cei doi au fost prinși în timp ce întrețineau relații intime în secția ATI a spitalului.

20 nov. 2020, 15:47
Relații intime într-o secție ATI, în plină pandemie COVID. Un medic rezistent și o asistentă sunt cercetați disciplinar

Relații intime într-o secție ATI. Un medic rezident și o asistenă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu sunt cercetați disciplinar de către comisia de etică după ce au fost surprinși în timp ce întrețineau relații intime în secția ATI a spitalului, acolo unde sunt tratați pacienții infectați cu COVID.

Citește și: Primul pacient cu COVID-19 din România care va fi tratat în străinătate. Familia sa a cerut să fie transportat cu avionul în Germania

Mai mult decât atât, asistenta ar fi fost confirmată cu coronavirus, iar medicul rezident nu a intrat în izolare la domiciliu. Cei doi au stat împreună în aceeași cameră de hotel de lângă spitalul din Târgu Jiu.

Relații intime într-o secție ATI. ”În perioada 19 – 26.10, acesta, deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020.

”În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

Citește și: Situaţie revoltătoare în Bucureşti. S-a aruncat pe trecerea de pietoni în faţa unui conducător care dădea examenul auto. Motivul este de-a dreptul revoltător

De asemenea, în aceeaşi reclamaţie se mai arată că secţia a fost transformată într-un bordel din momentul în care medicul a venit pe linia de gardă.

”Se știe, toți putem să confirmăm, că de când a venit acest doctor și pe linie de gardă, cu câteva luni înainte, fără pic de jenă sau profesionalism, a transformat secția ATI și Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienți, aceștia se închid ore și nopți întregi în cabinet, unde întrețin raporturi sexuale și chefuiesc, cu platouri și alte produse comandate de la diverse firme și introduse în secția ATI, fără cel mai elementar simț de risc”, se mai arată în sesizare, conform gorjonline.ro.