RELAŢIILE acestor 4 ZODII se vor îmbunătăți în luna mai 2023

În timp ce universul îți poate semnala să te oprești în acest proces, nu înseamnă să te oprești cu totul. Răbdarea va crea întotdeauna cele mai bune rezultate.

10 mai 2023, 11:14
RELAŢIILE acestor 4 ZODII se vor îmbunătăți în luna mai 2023

Horoscop mai 2023. Ceea ce a fost făcut cu o speranța este acum gata să fie văzut prin lentila manifestării. Ești mai aproape decât crezi, în toate domeniile și în toate felurile. Nu ai pierdut timp sau ceva ce nu a fost destinat pentru tine.

În timp ce universul îți poate semnala să te oprești în acest proces, nu înseamnă să te oprești cu totul. Răbdarea va crea întotdeauna cele mai bune rezultate pentru că lucrezi cu energii universale și nu împotriva lor.

Nu vei rata lecțiile sau momentele de bucurie care îți sunt destinate și îți vei construi încrederea și credința în procesul iubirii. Ești mai aproape decât crezi; trebuie doar să rămâi deschis la lucrurile care se desfășoară altfel decât ți-ai imaginat că ar fi. Arunca o privire în inima ta și respiră. Vorbește cu adevăr și claritate și permite totul să crească exact așa cum trebuie.

Relațiile se îmbunătățesc pentru 4 zodii în luna mai 2023:

1. Rac (21 iunie – 22 iulie)
Când crești în viață, felul în care iubești se schimbă. Înțelegi mai multe despre nevoile și visele tale. Nu mai ai o așteptare depășită pentru viața ta sau chiar să trăiesti conform modului în care alții doresc să faci lucrurile? Devii liber să decizi ce înseamnă dragostea pentru tine, indiferent de ce înseamnă sau de cum arată. Pe măsură ce ai trecut printr-o astfel de expansiune în ultima lună în ceea ce privește deschiderea spre viață, către cariera, pentru a-ti lărgi cercul social – modul în care iubești s-a schimbat.

În schimb, se rezumă la a comunica ceea ce ai nevoie acum. Adesea, în relații, contractul inițial trebuie modificat pentru a permite ambilor oameni să continue să crească și să se simtă împliniți. Asta înseamnă că orice s-a convenit pentru prima dată când ai intrat prima dată în relația ta trebuie să se schimbe acum pentru a se potrivi cu persoana de lângă tine. Trebuie să fii dispus să vorbești despre ceea ce se întâmplă. Nimic nu devine mai bun nefăcând nicio acțiune.

În schimb, este o munca grea sa reușim să discutăm despre nevoile noastre, să discutăm despre ce are nevoie partenerul nostru și apoi să renegociezi contractul tău de dragoste pentru a face loc unui nou capitol în relația ta. Dacă esti singur, asta nu înseamnă că scapi de asta. Va trebui să faci o reflecție interioară pentru a vedea dacă ai transformat modul în care chiar să cunoști pe cineva pe baza noii faze prin care ai trecut. Tot ceea ce întâlnesti în viață te poate ajuta să iti îmbunătățesti relația; cu toate acestea, trebuie să fii dispus să treci prin asta.

Horoscop ţigănesc mai 2023. Patru zodii răsfăţate de astre pe plan sentimental în această lună: cine se îndrăgosteşte, cine trece la următorul nivel al relaţiei. Zodiile care au parte de tensiuni în cuplu

2. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Ultima lună a fost puțin grea când a fost vorba de relații, deoarece trebuia să te confrunți cu multe dintre aceleași temeri sau chiar răni pe care le credeai că sunt deja în trecut. Există un motiv pentru care lucrurile revin pentru revizuire. Adesea, viața este ca o spirală care te readuce în locuri familiare până când poți înțelege ce se află la rădăcina ei.

Să sperăm că începi să înțelegi de ce au apărut acestea și nu a fost pentru a-ți distruge relația, ci, în schimb, convingerile limitative te-au împiedicat să îmbrățișezi cu adevărat conexiunea ta actuală. Adesea poți simți că operezi diferit în cadrul relațiilor, deoarece ai tendința de a avea mai multe manifestari de dragoste decât izbucniri emoționale. Această tendință oferă securitate și siguranță, care sunt două teme importante în această lună. Nu trebuie să fii altceva decât cine ești, dar trebuie să fii sincer cu privire la drumul care te-a adus în acest moment.

Citeste si Mihai Voropchievici, horoscop surpriză. Top șase zodii care au al șaselea simț. Care nativ este cel mai înzestrat din listă

În relația ta actuală, este mai mult despre eliberarea fricii de a crede că același tipar se va repeta. Totuși, acesta este tot al tău și nu este ceva ce trebuie să detina partenerul tău, totuși, vorbirea despre asta va deschide un nivel mai profund de intimitate, care este ceea ce amândoi doriți acum. Dacă este singur și cauți dragoste, asigură-te că strângerea de inimă nu te va tine pe loc din a-ti exprima sentimentele. Nu trebuie să fii perfect; trebuie doar să încerci, iar onestitatea este o parte importantă din asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.