RELAXARE 15 MAI Regulile de funcţionare a saloanelor de înfrumuseţare şi îngrijire personală

Publicat: Sâmbătă, 09 Mai 2020 16:35 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Mai 2020 16:35 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul de Interne a publicat, pentru dezbatere publică, un nou document privind măsurile care vor fi impuse din 15 mai, când expiră starea de urgenţă şi se va trece la cea de alertă.

Reguli de organizare și desfășurare a activităților de îngrijire personală în spațiile special destinate.

Prin activitatea de îngrijire personală se înțelege activitatea desfășurată în spații special destinate pentru frizerie, coafură, manichiură, pedichiură și cosmetică.

Accesul la aceste servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu existe persoane în așteptare în interiorul incintei, asigurându-se o suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare client și o distanță minimă de 2 m, între oricare 2 persoane apropiate;

La efectuarea programării, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 37⁰C, sub rezerva absenței simptomelor virozelor respiratorii și cu dezinfecția mâinilor.

Operatorul economic are obligația de a pune la dispoziție materialele și substanțele necesare.

Personalul angajat are obligația de a purta în permanență mânuși și mască, iar după fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului și suprafețelor de lucru.

Măștile de protecție utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar mânușile vor fi dezinfectate după fiecare client.

Incinta va fi aerisită la un interval de cel mult 2 ore.

Citeşte şi: Motivele pentru care ar putea fi permisă părăsirea localităţii, după data de 15 mai. Ministerul de Interne propune mai multe situaţii

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
15 mai frizerii relaxare saloane stare de alertă stare de urgenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H