Remedii naturale care îţi curăţă ficatul

Supraîncărcat de toxine, ficatul îți poate crea o mulțime de probleme precum o digestie dificilă, balonare sau stări de vomă. Iată câteva remedii naturiste care curăță și regenereză ficatul.

17 mart. 2015, 10:10
Remedii naturale care îţi curăţă ficatul

Ulei de măsline și lămâie

Rezultatele vor apărea după o lună, însă este foarte important ca tratamentul să fie administrat zilnic, în fiecare dimineață. Apoi, vă puteți continua rutina zilnică.

Combinația dintre ulei de măsline și lămâie ajută corpul să elimine toxinele, iar rezultatele pe termen lung sunt cu adevărat extraordinare. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie și să beți acest amestec în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Citeşte şi Remedii naturale care ar trebui să existe în dulapiorul cu medicamente

Acest cocktail îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, previne constipația și alte boli digestive. În plus, starea generală de sănătate se va îmbunătăți și veți fi mult mai energici. De asemenea, veți observa o atenuare a ridurilor și a cearcănelor din jurul ochilor.

Cura cu rădăcini de păpădie

Urmează o cură cu rădăcini de păpădie pentru a curăța ficatul. Păpădia are o acțiune coleretică, mai precis stimulează producerea bilei și elimina deșeurile care împiedică ficatul să filtreze toxinele din sânge.

Citește integral articolul pe clicksanatate.ro.