Remedii naturale pentru albirea dinţilor

Unele soluţii de albire a dinţilor pot fi agresive şi îţi pot afecta definitiv dantura. Încearcă produse naturale de albire a dinţilor, înainte de a merge la dentist. Poţi descoperi că dantura îţi străluceşte, fără un efort prea mare. Iată câteva remedii de albire a dinţilor făcute în casă.

RomaniaTV.net
06 ian. 2015, 07:40
Remedii naturale pentru albirea dinţilor

Pasta de albire a dintilor cu capsuni

Pasta de albire a dintilor cu capsuni este ideala daca bei mult ceai sau cafea. Capsunile, ca si merele si perele, contin mod natural acid malic. Acest acid ajuta la dizolvarea petelor de cafea, de vin rosu si de ceai de pe dinti.

Zdrobeste doua capsuni si adauga o lingurita de bicarbonat de sodiu. Intinde pasta pe o periuta de dinti pentru copii, ca sa patrunda mai bine intre dinti. Periaza dintii cel putin 5 minute si clateste apoi cu atentie, ca sa te asiguri ca nu au ramas bobite de la capsuni intre dinti.

Citeşte şi Cum să elimini tartrul în mod natural

Aceasta reteta este ideala pentru a-ti albi dintii rapid, dar nu trebuie folosita in fiecare zi. Pe termen lung, acidul malic poate ataca smaltul dintilor.

Pasta cu carbune pentru albirea dintilor

Carbunele activ sau carbunele vegetal activat este unul dintre cele mai cunoscute produse de detoxifiere. Ceea ce se stie mai putin despre el este ca are si proprietati de albire. Granulele de carbune sunt poroase si absorb bacteriile de pe dinti.

Vezi si alte remedii pe CuradeMiere.ro.