Remediu pentru dinţi sensibili. Îl poţi prepara acasă, funcţionează garantat

Dinții sensibili sunt destul de greu de îngrijit, asta pentru că foarte multe dintre produsele existente pe piață nu acționează eficient în ameliorarea sensibilității, ci doar pentru ținerea ei sub control.

19 apr. 2016, 08:58
Remediu pentru dinţi sensibili. Îl poţi prepara acasă, funcţionează garantat

În general, sensibilitatea dentară apare atunci când smalțul dinților se subțiază, iar asta face dintele foarte sensibil la temperaturi mai calde, mai reci sau pur și simplu, la contactul cu diferite lucruri. Există remediu pentru dinții sensibili, iar acesta îl poți prepara și acasă.

Odată cu subțierea smalțului, scade gradul de protecţie pentru dentină, stratul care se află în apropierea nervului. Un alt motiv pentru apariţia sensibilităţii dentare este retragerea gingiilor. Astfel dentina de la suprafaţa rădăcinii devine şi ea expusă.

Dincolo de asta, sensibilitatea dentară vine, în general, cu dureri ale dinților și cu stări de disconfort. Sfatul nostru, înainte de toate, este de a merge la un medic stomatolog pentru a vedea cum poate fi tratată problema. Iar dacă sensibilitatea continu, poți încerca acasă un remediu pentru combaterea dinților sensibili, folosindu-te de…natură.

Continuarea pe elli.ro