Remus Borza DEMISIONEAZĂ de la conducerea Hidroelectrica

Remus Borza, preşedintele Consiliului de supraveghere al Hidroelectrica, a declarat joi seară, că a decis să plece de la conducerea companiei şi că îşi va înainta demisia vineri, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
10 oct. 2013, 17:54
Remus Borza DEMISIONEAZĂ de la conducerea Hidroelectrica

„Mâine îmi voi anunţa demisia, după ce voi avea o discuţie cu premierul şi cu ministrul Energiei. Eu am decis să plec. Voi anunţa mâine de ce şi toate detaliile”, a spus Remus Borza.

Pe de altă parte, surse din Ministerul Economiei au declarat că Borza şi-a scris deja demisia, care a ajuns pe masa ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă. Sursele citate au mai spus că demisia lui Borza vine în urma unor neînţelegeri cu restul conducerii Hidroelectrica.

Remus Borza a fost administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, în prezent fiind preşedintele Consiliului de Supraveghere al companiei.

Hidroelectrica a intrat în insolvenţă pe 20 iunie 2012, cu peste 4,4 miliarde de lei datorii şi cu pierderi de 350 milioane de lei după primul semestru al anului 2012, iar administrator judiciar al companiei a fost desemnată firma Euro Insol, deţinută de Remus Borza. Termenul de ieşire din insolvenţă a companiei a fost 26 iunie, când Tribunalul Bucureşti a confirmat că s-a realizat la timp acest demers