Remus Pricopie: Împărtăşesc punctul de vedere exprimat de George Maior

Publicat: Luni, 27 August 2018 20:11 // Actualizat: Luni, 27 August 2018 20:11 // Sursa: romaniatv.net

Remus Pricopie, rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, a afirmat, luni, că împărtăşeşte punctul de vedere exprimat de ambasadorul României în SUA, George Maior, cu privire la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani.

Foto: royaltv.ro

"Împărtăşesc punctul de vedere exprimat de George Maior, ambasadorul României în SUA, cu privire la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani. Este regretabil atunci când, în spaţiul public românesc, apar astfel de 'opinii' care, de fapt, reprezintă strict poziţia unor persoane private şi nu poziţia oficială a Guvernului SUA", a scris Pricopie, pe Facebook.

Potrivit acestuia, "cel mai probabil, aceste declaraţii sunt rodul unor intense activităţi de lobby, pentru a promova interesele unor persoane şi nu interesul" public al celor două ţări.

"Sunt convins că, într-o zi, o să aflăm detaliile acestor scrisori", a indicat Pricopie.

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a afirmat luni că Rudolph Giuliani este un personaj "spumos", iar scrisoarea transmisă de acesta autorităţilor române reprezintă "expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu Justiţia".

"Domnul Giuliani este un personaj spumos şi extrem de combativ în discuţiile din SUA. Nu ştiu dacă mai este avocatul domnului Trump. Verificaţi acest lucru. În orice caz, ea (scrisoarea - n.r.) este expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe, care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu Justiţia", a spus Maior, întrebat despre scrisoarea transmisă de Giuliani preşedintelui Klaus Iohannis, preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului şi premierului Viorica Dăncilă. 

Citeşte şi: MAE îl convoacă pe George Maior, după scrisoarea lui Giuliani. Maior: Voi răspunde cu interes. Giuliani este persoană privată

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
George Maior Remus Pricopie scrisoare rudolph giuliani
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H