Remus Truică s-a ales cu un nou dosar penal. Suma incredibilă pentru care va ajunge în instanță

Remus Truică, condamnat la șapte ani de închisoare pentru escrocherii de zeci de milioane de euro, s-a ales cu un nou dosar, de data aceasta din cauza unei datorii de doar 300 de lei!

17 mai 2021, 08:28
Remus Truică s-a ales cu un nou dosar penal. Suma incredibilă pentru care va ajunge în instanță

Remus Truică s-a ales cu un nou dosar penal. Administrația Fondului Imobiliar l-a dat în judecată pe Remus Truică, în încercarea de a recupera o datorie de 294,36 lei. Instituția a decis să apeleze la instanță după ce milionarul nu a reacționat la somațiile trimise de AFI și nu a încercat să achite suma.

Remus Truică s-a ales cu un nou dosar penal

Remus Truică va fi citat la tribunal, pentru a da explicații, iar dacă se va constata că nu a achitat datoria, conturile milionarului for fi executate silit! La rândul său, milionarul a deschis un proces, chemându-i în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București pe magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție. În cererea de chemare în judecată, Remus Truică solicită suspendarea unei hotărâri care a fost dată de ÎCCJ în anul 2018, sentință care, în opinia sa, ar fi ilegală. Înainte de a primi condamnarea de șapte ani, milionarul a deschis un proces și împotriva Administrației Județene a Finanțelor Publice Ilfov și a Casei de Asigurări de Sănătate Ilfov. Numai că avocatul său a introdus cererea de chemare în judecată la alt tribunal: la București. De aceea, recent, Tribunalul București a decis: „Admite excepţia de necompetenţă teritorială absolută. Declină soluţionarea cererii în favoarea Tribunalului Ilfov. Fără cale de atac”.

Patricia Kaas, dezvăluiri intime despre aventura cu Remus Truică. „E un amant desăvârşit!”

Remus Truică a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şapte ani închisoare cu executare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, iar prinţul Paul al României a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni închisoare cu executare. În acelaşi dosar, oamenii de afaceri israelieni Tal Silberstein şi Benyamin Steinmetz au fost condamnaţi la câte cinci ani închisoare cu executare. De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru aderare la un grup infracţional organizat, el fiind obligat să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile.