Renul care a primit cadou o PERECHE DE COARNE false

Un ren a primit de Crăciun un cadou special... o pereche de coarne false. Nimeni nu ştie de ce animalului nu i-au crescut coarnele, dar stăpânul a vrut să îi facă o surpriză plăcută de Crăciun. 

RomaniaTV.net
25 dec. 2012, 09:53

Femela ren, pe nume Kate, poartă o perucă făcută din blană şi o pereche de coarne vechi, deoarece ei nu i-au crescut. Stăpânul acesteia, Trevor Hill, în vârstă de 47 de ani din Bromyard, Anglia, spune că astfel a ajutat animalul să devină unul dintre „renii lui Moş Crăciun”, la expoziţia locală de sărbători.

„Copii îmi spuneau că nu seamănă deloc cu Rudolph, renul lui Moş Crăciun, pentru că nu avea coarne. Nu am vrut să îi dezamăgesc. Acum oamenii nici nu observă că are o pereche de coarne false, deoarece nu poţi să le diferenţiezi. Renul pare mai fericit acum, pentru că la început era singura fără coarne şi o făcea să pară ciudată”, a declarat el pentru Mirror.

Ciudata „perucă” a fost făcută dintr-o pereche de coarne mai vechi ataşate de un cadru de metal şi legate cu o curea de piele. Astfel, Kate a devenit vedetă printre celelalte animale, fiind renul care conduce sania moşului.