REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2025 Bucureşti. Cu ce medii se intră la marile licee din Capitală. ADMITERE LICEU 2025 în funcţie de medie

Miercuri, 23 iulie, are loc repartizarea computerizată, iar în aceeași zi Ministerul Educației anunță rezultatele la admitere liceu 2025. Elevii vor intra la liceu în baza notelor obținute la Evaluarea Națională.
Viorel Dobran
22 iul. 2025, 17:41
REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2025 Bucureşti. Cu ce medii se intră la marile licee din Capitală. ADMITERE LICEU 2025 în funcţie de medie

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2025 Bucureşti. În acest an, admiterea în clasa a IX-a se face pe baza mediei de la Evaluarea Națională susținută la finalul clasei a VIII-a. Media generală din gimnaziu nu mai este luată în calcul, modificare aplicată începând cu anul 2024. Elevii au aflat rezultatele finale la Evaluarea Națională 2025, joi, 10 iulie. Mai exact, mediile obținute la Evaluarea Națjonală sunt cele folosite pentru compunerea ierarhiei județene și procesul de admitere la liceu.

REPARTIZARE Computerizată 2025 Bucureşti, site oficial aici

Admitere liceu 2025. Cum funcționează algoritmul de repartizare computerizată. Ce trebuie să știe elevii și părinții

Topul liceelor preferate de elevii bucureșteni în 2025: Gheorghe Lazăr, Gheorghe Șincai și I.L. Caragiale ocupă podiumul. Influencerii contează mai mult decât consilierii școlari

Elevii bucureșteni de clasa a VIII-a au avut, anul trecut, trei licee în topul preferințelor bifate pe fișele de înscriere: Colegiile Naționale „Gheorghe Lazăr”, „Gheorghe Șincai” și „I.L. Caragiale” ocupă primele locuri, potrivit studiului anual realizat de Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională (CMBRAE) pentru anul școlar 2024-2025, preluat de edupedu.ro

Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” – lider detașat

Colegiul „Gheorghe Lazăr” este pe primul loc în opțiunile elevilor, consolidându-și statutul de școală-pilot. Anul trecut, liceul a avut medii de admitere între 9,57 (filologie) și 9,85 (mate-info), iar în 2025 a obținut cea mai mare medie națională la Bacalaureat – 9,53. Pentru anul școlar 2025-2026, sunt disponibile 234 de locuri (9 clase), dintre care:

  • 3 clase la Matematică-Informatică
  • 3 clase la Științele Naturii
  • 1 clasă la Filologie
  • 2 clase la Științe Sociale

Pe locul 2 – Colegiul Național „Gheorghe Șincai”

Colegiul „Gheorghe Șincai”, de asemenea școală-pilot, a urcat în preferințe pe locul al doilea. Anul trecut, mediile de admitere au fost între 9,32 (filologie) și 9,42 (mate-info). Liceul oferă tot 234 de locuri (9 clase):

  • 5 clase la Matematică-Informatică
  • 2 clase la Științele Naturii
  • 2 clase la Filologie

Locul 3 – Colegiul Național „I.L. Caragiale”

După ce anul trecut ocupa primul loc, în 2025 „I.L. Caragiale” a coborât pe poziția a treia. Mediile de admitere din 2024 au fost între 9,17 (filologie) și 9,40 (mate-info). Anul acesta, liceul oferă 260 de locuri (10 clase), incluzând și clase bilingve (engleză, germană), clase la Matematică-Informatică, Științele Naturii, Filologie, Științe Sociale.

Clasamentul complet – Top 10 licee preferate de elevii din București în 2025:

  1. Gheorghe Lazăr (locul 1, dupa ce a fost pe 2)
  2. Gheorghe Șincai (urcă pe locul 2 de pe 5 )
  3. I.L. Caragiale (coboară de pe locul 1)
  4. Alexandru Ioan Cuza (salt de pe locul 9)
  5. Spiru Haret (urcă de pe locul 8)
  6. Sfântul Sava (anul trecut pe locul 10)
  7. Iulia Hașdeu (coboară de pe locul 3)
  8. Matei Basarab (locul 10 anul trecut)
  9. Grigore Moisil (scade de pe locul 6)
  10. Bilingv George Coșbuc (scade de pe locul 4)

Pe segmentul vocațional, Colegiul Național „Elena Cuza”, cu profil pedagogic, se menține în topul preferințelor pentru al doilea an consecutiv.

Elevii, influențați de rețelele sociale mai mult decât de consilieri

O tendință îngrijorătoare relevată de raport: influencerii și rețelele sociale au o influență din ce în ce mai mare asupra alegerii liceului față de consilierii școlari sau diriginții. Este pentru prima dată când în chestionar apare această opțiune ca răspuns distinct.

Totuși, cei mai mulți elevi își aleg liceul în funcție de:

  1. Aptitudinile personale (46,7% – peste 4.600 elevi)
  2. Opinia părinților (peste 3.800 elevi)
  3. Apropierea geografică de școală

La întrebarea „Cu cine te-ai consultat în alegerea liceului?”, cei mai mulți au indicat:

  • familia (78,7%)
  • prietenii (33,9%)
  • au decis singuri (35%)

Consilierii și diriginții, potrivit ROFUIP 2024, au un rol esențial în orientarea școlară și profesională a elevilor.

Topul liceelor din București după media la Bac 2025: „Gheorghe Lazăr” conduce clasamentul, urmat de „Tudor Vianu” și „Sfântul Sava”

Pe primul loc în clasamentul liceelor din București, după media obținută la Bacalaureatul 2025, se află Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, cu o medie generală de 9,53 și o rată de promovare de 100%, dintr-un total de 246 de elevi participanți. Media de admitere în 2024 pentru acest liceu a fost de 9,57.

Pe locul al doilea se situează Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, cu o medie de 9,38 la Bac și tot o rată de promovare de 100%, înregistrată la 244 de elevi. Acest colegiu are, de altfel, cea mai mare medie de admitere din 2024: 9,62.

Poziția a treia este ocupată de Colegiul Național „Sfântul Sava”, care a obținut o medie de 9,35 la Bac 2025 și o rată de promovare de 100%, dintr-un total de 216 elevi. Media de admitere în 2024 a fost 9,52.

Pe locul al patrulea regăsim Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc”, cu o medie de 9,23 la Bac, rată de promovare de 100%, și o medie de admitere în 2024 de 9,22. Au susținut examenul 172 de elevi.

Locul cinci este ocupat de Colegiul Național „Spiru Haret”, cu media 9,17 la Bac, o rată de promovare de 99,5%, și media de admitere de 9,42. Au susținut examenul 216 elevi.

Pe locul șase se află Colegiul Național „Grigore Moisil”, cu media Bac de 9,15, media de admitere 9,17, și rată de promovare de 99,5%, din 186 de elevi.

Urmează pe poziția a șaptea Colegiul Național „Mihai Viteazul”, care a avut o medie la Bac de 9,08, cu 100% promovare și media de admitere 9,32, înregistrând 269 de candidați.

Admitere liceu 2025

Locul opt este ocupat de Colegiul Național „Matei Basarab”, cu o medie de 9,06 la Bac, media de admitere 9,27, și o rată de promovare de 100%, din 232 de elevi.

Pe locul nouă se află Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, care a înregistrat o medie Bac de 9,01, media de admitere de 9,32, și o rată de promovare de 99,6%, cu 249 de elevi participanți.

În fine, locul zece este ocupat de Colegiul Național „Ion Creangă”, cu media Bac 9,01, media de admitere 9,07, rată de promovare de 100% și 225 de elevi participanți.

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2025 Bucureşti Media de admitere

  • Opțiunile completate în fișa unică
    Numărul de locuri disponibile la licee
    Elevii completează opțiunile în ordinea reală a preferințelor. Este important ca lista să fie cât mai amplă, pentru a crește șansele de repartizare într-o unitate dorită.

Ce trebuie să știe părinții și elevii

  • Completarea fișei de opțiuni este esențială – ordinea exprimă preferințele reale și nu poate fi schimbată ulterior.
    Numărul insuficient de opțiuni poate duce la repartizarea în afara localității sau la nerepartizare în prima etapă.
    Media minimă de intrare diferă de la un liceu la altul, în funcție de profil, concurență și cerere.
    Cum sunt departajați elevii cu medii egale la admitere liceu 2025

În cazul în care doi sau mai mulți candidați obțin aceeași medie de admitere, repartizarea lor în licee se face în baza unor criterii de departajare stabilite prin metodologia pusă în consultare publică de Ministerul Educației. Acestea sunt aplicate în următoarea ordine:

Media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a

  • Nota obținută la Limba și literatura română în cadrul Evaluării Naționale
    Nota obținută la Matematică
    Nota de la Limba maternă, dacă este cazul
    Dacă toate aceste criterii sunt egale, candidații aflați pe ultimul loc la o unitate de învățământ vor fi toți declarați admiși, potrivit procedurii în vigoare.

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2025 Bucureşti. Acte necesare pentru înscrierea la liceu

Pentru a se înscrie la liceu după repartizarea computerizată, elevii trebuie să depună un dosar care conține, în general, următoarele documente:

  • Cerere de înscriere (se completează la liceu)
    Copie certificat de naștere
    Copie carte de identitate (dacă există)
    Foaia matricolă (clasele V–VIII)
    Adeverință cu notele de la Evaluarea Națională
    Dosar plic
    Fiecare liceu poate publica cerințe specifice pentru dosarul de înscriere. Se recomandă consultarea site-ului oficial al liceului sau verificarea informațiilor afișate la avizierul unității de învățământ.

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2025 Bucureşti, Admitere Liceu 2025. Care sunt cele mai căutate specializări din București. S-a intrat cu ultima medie 9,90!!!

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2025 Bucureşti.  După afișarea rezultatelor finale la Evaluarea Națională 2025 (10 iulie), elevii sunt așteptați în perioada 14-21 iulie să completeze fișele de opțiuni, pe baza cărora se va face repartizarea computerizată care va stabili la ce liceu vor învăța în următorii patru ani.

Rezultate Titularizare 2025. Candidații nemulțumiți de nota de la proba scrisă pot depune contestație în perioada 22-23 iulie

Media de admitere la liceu în 2025 este media generală la evaluarea națională susținută de absolvenții clasei a VIII-a, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor obținute la probele incluse în Evaluarea Națională.

Profilul real rămâne cel mai căutat în rândul elevilor, dacă luăm în considerare ultimele medii de admitere în 2024. În topul din București, după ultima medie de admitere cu care s-a intrat în anul 2024, regăsim licee cu specializarea mate-info și științe ale naturii. Foarte căutate sunt și specializările cu bilingv engleză. De altfel, la fel ca în ultimii ani, cea mai mare ultimă medie de admitere anul trecut – 9,90 – a rămas cea de la Colegiul Național „Sfântul Sava”, specializare matematică-informatică, bilingv engleză

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2025 Bucureşti. Topul specializărilor din București, după ultima medie de admitere din 2024:

  1. Colegiul Naţional „Sfântul Sava” – Mate-info – Biling engleză – 9,90
  2. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” – Mate-info – 9,85
  3. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” – Ştiinţe ale Naturii – 9,80
  4. Colegiul Național „Spiru Haret” – Mate-info – Bilingv engleză – 9,80
  5. Colegiul Naţional „Sfântul Sava” – Științe ale Naturii – 9,72
  6. Colegiul Național „Spiru Haret” – Mate-info – 9,72
  7. Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” – Mate-info – Bilingv germană – 9,70
  8. Colegiul Naţional „Sfântul Sava” – Mate-info – 9,67
  9. Colegiul Național „Spiru Haret” – Științe ale Naturii – 9,67
  10. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” – Științe Sociale – 9,65
  11. Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” – Mate-info – 9,62
  12. Colegiul Naţional „I.L.Caragiale” – Mate-info – Bilingv engleză – 9,60
  13. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” – Filologie – 9,57
  14. Colegiul Naţional „Grigore Moisil” – Mate-info – 9,52
  15. Colegiul Naţional „Sfântul Sava” – Filologie – 9,52
  16. Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” – Mate-info – Bilingv engleză – 9,52
  17. Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” – Științe ale Naturii – Bilingv engleză – 9,52
  18. Colegiul Naţional „Grigore Moisil” – Științe ale Naturii – 9,50
  19. Colegiul Național „Spiru Haret” – Științe Sociale – 9,50
  20. Colegiul Naţional „I.L.Caragiale” – Științe ale Naturii – 9,48
  21. Colegiul Naţional „I.L.Caragiale” – Mate-info – Bilingv germană – 9,47

Sursa datelor: admitere.edu.ro

Sfaturi pentru completarea fișelor de înscriere la liceu 2025

Atunci când completează fișele de opțiuni, elevii trebuie să fie atenți atunci când își evaluează șansele de a intra la un anumit liceu. Ei trebuie să țină cont atât de media de admitere la liceu, de poziția pe care o ocupă în ierarhia pe județ/municipiul București, precum și de ultima medie de admitere la liceul dorit.

Pentru elevi (dar și pentru părinții care îi vor asista la completarea fișelor) este foarte important să înțeleagă următoarele reguli:

  • Completează pe primele locuri opţiunile pe care le doreşti cel mai mult, chiar dacă nu eşti sigur că media îţi permite să intri la aceste opţiuni.
  • Continuă cu opţiuni care ţi-ar plăcea, apoi cu opţiuni la care nu te-ar deranja să fii repartizat.
  • Încheie cu opţiunile cele mai puţin dorite, dar pe care trebuie să le enumeri pe fişă, pentru siguranţă.
  • Nu completa o opţiune nedorită înaintea unei opţiuni dorite. Prima opţiune este şi prima luată în considerare pentru fiecare elev.
  • Completarea unui număr mare de opţiuni pe fişa de admitere nu îţi poate dăuna în nici un fel – oricum intri la prima opţiune a ta la care mai sunt locuri disponibile.

Calendarul admiterii la liceu în 2025

Potrivit calendarului admiterii la liceu în 2025, repartizarea computerizată va fi pe 23 iulie 2025.

  • 10 iulie 2025 – Transmiterea de către Comisia națională de admitere către comisiile judeţene a bazei de date cu mediile de admitere şi a ierarhiei judeţene prin activarea, în aplicația informatică centralizată, a secțiunilor și rapoartelor specifice.

Depunerea declarațiilor de către părinții sau reprezentanții legali ai candidaților care optează pentru stabilirea mediei la evaluarea naţională fără a lua în calcul rezultatul la proba de limbă şi literatură maternă, la secretariatele unităţilor de învăţământ de provenienţă.

  • 11 iulie 2025 – Completarea de către secretariatele şcolilor a fişelor de înscriere cu numele/codul unităţii de învăţământ gimnazial, cu datele personale ale absolvenţilor claselor a VIII-a, cu mediile generale de absolvire, cu notele şi mediile obţinute la evaluarea naţională din clasa a VIII-a, cu mediile de admitere, prin preluarea acestora din aplicația informatică centralizată.
  • 11 iulie 2025 – Anunţarea ierarhiei la nivel judeţean/al municipiului Bucureşti a absolvenţilor claselor a VIII-a.
  • 14-15 iulie 2025 – Completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către candidații care solicită înscrierea pe locurile speciale pentru rromi și de către părinții acestora, asistați de diriginții claselor a VIII-a, la unitatea de învățământ. Introducerea în aplicația informatică pentru admitere (baza de date computerizată) a datelor din fișele de înscriere, verificarea de către părinți și candidați a corectitudinii datelor din fișa listată de calculator, corectarea eventualelor greșeli în baza de date computerizată și listarea fișelor corectate din calculator.
  • 17 iulie 2025 – Repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru rromi și comunicarea rezultatelor candidaților prin afișarea la sediul și pe site-ul inspectoratului școlar. Repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru rromi se face computerizat într-o sesiune distinctă, în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și pe baza opțiunilor completate în fișa de înscriere.
  • 14-21 iulie 2025 – Completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de diriginții claselor a VIII-a.
  • 14-21 iulie 2025 – Introducerea în baza de date computerizată (în aplicația informatică centralizată) a datelor din fișele de înscriere.
  • 14-21 iulie 2025 – Verificarea de către părinți și candidați a corectitudinii datelor din fișa listată de calculator, corectarea eventualelor greșeli în baza de date computerizată și listarea fișelor corectate din calculator, operațiuni ce se vor realiza utilizând aplicația informatică centralizată.
  • 22 iulie 2025 – Verificarea și corectarea eventualelor erori din bazele de date, precum candidați aflați în baza de date pentru admiterea computerizată și care au fost deja admiși la liceele la care se susțin probe de aptitudini etc., de către Comisia națională de admitere și comisiile de admitere județene/a municipiului București; transmiterea modificărilor la comisia națională.
  • 22 iulie 2025 – Corectarea erorilor și confirmarea încheierii modificărilor în aplicația informatică centralizată.
  • 23 iulie 2025 – Repartizarea computerizată în învățământul liceal a absolvenților clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2025 – 2026.
  • 23 iulie 2025 – Comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în învățământul liceal. Afișarea în unitățile de învățământ gimnazial a listei cu locurile neocupate în unitățile de învățământul liceal din județ/municipiul București
  • 24-29 iulie 2025 – Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați.
  • 29 iulie 2025 – Transmiterea de către unitățile de învățământ liceal a situației locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere.
  • 30 iulie – 1 august 2025 – Rezolvarea de către comisia de admitere județeană/ a municipiului București, a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată.
  • 1 august 2025 – Afișarea centrului de admitere, a situației locurilor rămase libere, inclusiv a celor destinate candidaților rromi, precum și a celor destinate candidaților, a locului de desfășurare și a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă ori maternă.
  • 11-13 august 2025 – Primirea cererilor de înscriere a candidaților care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen, a candidaților care au fost respinși la liceele/clasele care au organizat probe de aptitudini și a candidaților care au susținut probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau de limbă maternă în etapa a doua, precum și a candidaților care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată în prima etapă de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat, inclusiv a candidaților pe locurile speciale pentru rromi și a candidaților pentru locurile distinct alocate candidaților cu CES în unitățile de învățământ de masă.
  • 18-19 august 2025 – Repartizarea candidaților din etapa a doua, de către comisia de admitere județeană/a municipiului București.

Citește și: Repartizare licee militare 2025. 816 elevi au fost admiși din 1.412 candidați

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost afișate joi, 3 iulie, pe site-ul oficial evaluare.edu.ro. Peste 83% dintre elevi au luat medii peste cinci, cel mai bun rezultat din ultimii 13 ani. Cei nemulțumiți de note pot depune contestații și, în premieră, au avut posibilitatea să-și vadă lucrările înainte.

Un număr de 75 de elevi au obținut media 10. Anul trecut au fost 74 de medii de 10, număr atins după rezolvarea contestațiilor.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Educației, din totalul celor 159.229 de absolvenți de clasa a VIII-a înscriși, au susținut efectiv examenul 152.233 de elevi, ceea ce corespunde unei rate de participare de 95,6% – un procent similar cu cel din ultimii cinci ani.

Rezultate generale:

  • 126.495 de elevi (83,1%) au obținut medii mai mari sau egale cu 5.
  • 75 de elevi au încheiat Evaluarea Națională cu media 10.
  • 16,9% dintre elevi (25.738) au avut medii sub 5 – un procent în scădere față de anul trecut (25,5%).

Rezultate pe discipline:

  • Limba și literatura română:
    • 131.849 de elevi (86,4%) au obținut note ≥ 5.
    • 474 elevi au primit nota 10.
  • Matematică:
    • 116.251 de elevi (76,3%) au luat note ≥ 5.
    • 919 elevi au obținut nota 10.
  • Limba maternă (pentru minorități):
    • 8.361 de elevi (92,3%) au obținut note ≥ 5.
    • 130 de elevi au fost notați cu 10.

3 elevi au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă, iar lucrările acestora au fost notate cu 1, conform metodologiei de examen.

Comunicarea rezultatelor s-a făcut anonimizat, prin coduri individuale, respectând regulamentul privind protecția datelor personale

Comparativ cu anii anteriori:

  • 2025: 16,9% medii sub 5
  • 2024: 25,5%
  • 2023: 23,8%
  • 2022: 17,7%

DailyBusiness
Ozzy Osbourne a murit la 76 de ani. Legendarul solist a ținut concertul de adio la începutul lunii iulie
Spynews
Ilona Brezoianu și soțul ei sărbătoresc un an de când au devenit soț și soție. Ce a transmis jurata de la Te cunosc de undeva: "Abia aștept..." | FOTO
Bzi.ro
Felix Baumgartner nu va avea o înmormântare grandioasă! Tulburător ce este scris pe sicriul său
Fanatik.ro
Shkendija – FCSB. Zeci de mii de români au fentat VOYO! Pro TV, acțiuni în forță pe Youtube și Facebook împotriva streamurilor ilegale
Capital.ro
Schimbare pentru cine face plăți cu cardul. Lege în România. Cum se efectuează transferurile de bani
Playtech.ro
Bulion la rece, fără fierbere. Rețeta secretă care păstrează toate vitaminele roșiilor
DailyBusiness
Nicușor Dan, reacție după ce 60% dintre români spun că Nicolae Ceaușescu a fost un lider bun. „Mă îngrijorează profund”
Adevarul
Pierderi uriașe în sectorul de stat: 266 de companii aduc un minus de 2,5 miliarde lei. Printre ele, Unifarm, Termoenergetica și Metrorex
wowbiz.ro
FOTO | Moment sfâșietor în primul episod din Insula Iubirii: Teodora Marcu, omagiată după moartea cumplită trăită sub privirile fiicei ei. Avem imaginea | EXCLUSIV
Spynews
A murit „prințul adormit” al Arabiei Saudite! A fost în comă timp de 20 de ani, în urma unui accident de mașină, în Londra
Spynews
Pepe își sărbătorește ziua de naștere! Cum l-au surprins copiii! Artistului nu i-a venit să creadă | VIDEO
Evz.ro
Revine metoda de înșelăciune cu moștenirea, dar pe instagram. Atenție în ce grupuri vă lăsați atrași
Ego.ro
Ce au observat experții, la aparițiile fiului cel mic al lui Kate Middleton și al Prințului William
Prosport.ro
„Indecento!”. Imaginile cu Georgina Rodriguez la biserică au declanşat un tsunami de comentarii negative
kanald.ro
BREAKING NEWS Ozzy Osbourne a murit la 76 de ani
Cancan.ro
După chinul de la petrecerea cu șeicii din Dubai, Maria a rămas în scaun cu rotile 😢 S-a mutat definitiv în Norvegia
Playsport.ro
Mai valoroasă decât aurul sau platina, această piatră rară costa de 10.000 de ori mai mult și se găsește doar într-o singură țară
Capital.ro
Veste tristă despre Bruce Willis! Familia legendarului actor a făcut anunțul: Nu mai poate..
StirileBZI
Românii, avertizați să se pregătească! Iarna vine cu vești proaste: TVA-ul mai mare poate duce la scumpiri în termoficare
Prosport.ro
Românca i-a zăpăcit pe milioane de fani britanici, iar la final a devenit virală
stirilekanald.ro
VIDEO Tânăr de 23 de ani din Găești, ucis după o răfuială ca-n Vestul Sălbatic: "A tras până a descărcat pistolul"
Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 30 iulie 2025. Scorpionii lau noroc, Leii primesc daruri, Sagetatorii au parte de schimbari majore
MediaFlux
Crește vârsta de pensionare pentru anumiți români! Guvernul anunță măsuri pentru acești pensionari
Shtiu.ro
CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Țara unde depresia se tratează pe stadion: Medicii „prescriu” mai mult fotbal