Repartizare computerizată liceu 2022. S-au afişat rezultatele pentru elevii cu cerinţe educaționale speciale şi cele de la locurile pentru romi

Candidați de etnie rromă și cei cu cerințe educaționale speciale (CES) proveniți din învățământul de masă și din învățământul special află joi liceele la care au fost admişi pentru anul şcolar 2022 - 2023. Rezultatele au fost publicate pe paginile de internet ale inspectoratelor şcolare din Bucureşti, respectiv fiecare judeţ.

07 iul. 2022, 14:46
Repartizare computerizată liceu 2022. S-au afişat rezultatele pentru elevii cu cerinţe educaționale speciale şi cele de la locurile pentru romi

Repartizare computerizată liceu 2022. Candidați de etnie rromă și cei cu cerințe educaționale speciale (CES) află joi rezultatele de la repartizarea computerizată 2022 pe locurile distinct alocate candidaților cu CES, respectiv rromi în unitățile de învățământ de masă. Repartizarea candidaților se face în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și pe baza opțiunilor completate în fișa de înscriere.

De această dată, rezultatele nu au fost centralizate de Ministerul Educaţiei pe pagina special dedicată admitere.edu.ro, ci fiecare inspectorat şcolar a pus listele pe pagina de internet proprie.

Candidații nerepartizați pe locurile speciale pentru rromi și candidații nerepartizați pe locurile distinct alocate în unitățile de învățământ de masă candidaților cu CES, precum și cei care au fost repartizați dar care solicită, în scris,
renunțarea la locul pe care au fost repartizați, care doresc să participe la etapa de repartizare computerizată și admitere în învățământul liceal pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2022-2023, completează opțiunile

Citeşte şi: REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2022. Cum se face Admitere Liceu 2022

Pentru restul elevilor absolvenţi de clasa a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului
școlar 2022 – 2023, repartizarea computerizată în învățământul liceal va avea loc joi, 14 iulie 2022. Comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în învățământul liceal se face în aceeaşi zi.

Apoi, fiecare unitate de învățământ gimnazial va afişa lista cu locurile neocupate în unitățile de învățământul liceal din județ/municipiul București.

Repartizare computerizată liceu 2022. La ce licee au fost admişi elevii cu CES şi elevii rromi în Bucureşti

Rezultatele sunt publicate aninimizat. În loc de nume este trecut un cod de identificare a fiecărui elev, cod primit înaintea probelor de la Evaluare Naţională 2022. Se precizează însă şcoala de proveninta, media de admitere, şi şcoala la care a fost admis.

Anonimizat_CES_MUNICIPIUL_BUCURESTI

Citeşte şi: Repartizare computerizată 2022. Care a fost ultima medie de admiterea la liceele militare 2022

Anonimizat_rromi_MUNICIPIUL_BUCURESTI