Ce ar face Andreea Marin dacă fiica ei ar avea altă orientare sexuală: „Problema este următoarea…”

Ce ar face Andreea Marin dacă fiica ei ar avea altă orientare sexuală? Vedeta a fost invitată în "Podcastul lui Damian Drăghici", emisiune difuzată pe Youtube, unde a vorbit despre mai multe subiecte şi persoane din viaţa ei.

15 mart. 2021, 14:44
Ce ar face Andreea Marin dacă fiica ei ar avea altă orientare sexuală: „Problema este următoarea…”
Andreea Marin şi fiica ei, Violeta

Ce ar face Andreea Marin dacă fiica ei ar avea altă orientare sexuală Prezentatoarea a mărturisit că nu are nicio problemă cu această comunitate, LGBT, şi nu ar deranja-o dacă fiica ei ar face parte din ea. „Zâna” este de părere că faptele şi comportamentul oamenilor sunt cele ma importante, nu orientarea sexuală.

Citeşte şi: Ce salariu încasa, de fapt, Andreea Marin la „Surprize, surprize” de la TVR 1. „Zâna Surprizelor” a recunoscut totul

Ce ar face Andreea Marin dacă fiica ei ar avea altă orientare sexuală

Nu aş avea nimic împotrivă dacă fiica mea ar face parte din comunitatea LGBT, nu am nicio problemă, pentru că am prieteni din această comunitate, cu mult bun simţ şi extraordinari. Problema este următoarea, cum te defineşti tu ca om, prin faptele tale, nu comunitatea din care faci parte. Discrimarea nu mi se potriveşte„, a declarat Andreea Marin la Podcast-ul lui Damian Drăghici.

Legat de iubitul ei, Andreea Marin a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere între ei, suferinţa a fost cea care i-a unit. Îşi doreşte foarte mult un al doilea copil şi speră să se întâmple cât mai curând.

Pe noi ne-a unit suferinţa, vorbind de lucruri dureroase şi grele. Eu îl pierdusem pe tatăl meu. Nu a fost dragoste la prima vedere între noi, lucrurile au venit în timp şi într-un mod sănătos. Mi-aş dori foarte tare un al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu. E un timp pentru toate„, a mai spus prezentatoarea.

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin?

Aceasta este una dintre întrebările primite de prezentatorul TV , în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Cu o carieră de peste 25 de ani în showbiz, Dan Negru este gata să răspundă şi la cea mai „incomodă” întrebare.

Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea. 

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru la Kanal D.