Replica răscolitoare a unui copil la înmormântarea mamei lui: „De ce mama nu mai doarme lângă mine?”

Moartea celor dragi este cel mai dureros eveniment din viaţa fiecăruia dintre noi, mal ales dacă este vorba despre un părinte. Şi este cu atât mai copleşitoare pentru un copil, care nu înţelege motivul pentru care părintele nu mai interacţionează cu el.

26 mai 2021, 11:26
Replica răscolitoare a unui copil la înmormântarea mamei lui: „De ce mama nu mai doarme lângă mine?”

Un copil care îşi îngroapă părintele este tot ce poate fi mai dureros şi mai impresionant. Este imaginea pe care nu ai vrea s-o vezi vreodată, o imagine a neputinţei. Replica sfâșietoare a unui copil din Filipine i-a lăsat fără cuvinte pe oamenii prezenți la înmormântarea mamei lui.

Citeste si TikTok a reuşit să bage la închisoare aproape 150 de persoane. Greaşeala care a revoltat autorităţile locale!

Reacţia înduioşătoare a unui copil la înmormântarea mamei lui

Băieţelul încearcă să urce pe sicriul mamei sale ca să o îmbrățișeze. Rudele femeii decedate au imortalizat acest moment dureros și au postat fotografia pe Facebook, însoţind-o de următorul comentariu:

Ce răspuns am putea să-i dăm unui copil, care întreabă: „De ce mama nu mai doarme lângă mine?” Ni se rupe inima… El a luat un scaun și cu ajutorul lui a urcat pe sicriu ca să-și îmbrățișeze mama pentru ultima oară. Niciun copil nu trebuie să-și piardă părinții la o vârstă atât de fragedă. Să-i iubiți și să-i prețuiți pe apropiații voștri!„, au scris pe Facebook rudele femeii decedate.

Citeste si A murit primul bărbat din lume vaccinat împotriva coronavirusului. William Shakespeare avea 81 de ani

 


loading...