Replica Rovanei Plumb la atacurile lui Zgonea: „Să nu ne creăm singuri mai multe crize decât e cazul” VIDEO

Rovana Plumb, preşedintele interimar al PSD, a replicat atacurilor făcute de Valeriu Zgonea că social-democraţii nu au nevoie de crize în interiorul partidului.

RomaniaTV.net
16 iul. 2015, 16:41
Replica Rovanei Plumb la atacurile lui Zgonea: „Să nu ne creăm singuri mai multe crize decât e cazul” VIDEO

Valeriu Zgonea a declarat, într-un interviu pentru o agenție de presă străină, că PSD este în plină criză. ”Este nevoie de o reformă profundă în PSD după ce șeful partidului și premierul Victor Ponta a fost acuzat de corupție. În plus, și adjunctul său, Liviu Dragnea, a fost condamnat”, a afirmat Zgonea.

Citeşte şi Valeriu Zgonea: PSD este în CRIZĂ, cu liderul INCULPAT şi viceliderul condamnat. E nevoie de CONGRES

„Cred că trebuie să avem grijă să nu ne creăm singuri mai multe crize decât e cazul şi să găsm soluţii pentru ca împreună să mergem mai departe. Există presiunea pe care o fac cei din Opoziţie, de a părăsi guvernarea şi vreau să vă spun că acest lucru nu se va întâmpla: Guvernul Ponta va merge mai departe cu Victor Ponta premier în cadrul coaliţiei la guvernare alături de aliaţii noştrii, UNPR şi ALDE, şi presiunile permanente pe care le auzim din vocea celor din Opoziţie. Nu avem nevoie de mai multe crize decât este cazul”, a declarat Rovana Plumb, joi.

Întrebată dacă crede că Valeriu Zgonea îşi doreşte să devină un lider în PSD, Rovana Plumb a declarat: „Domnul Zgonea este un lider al Partidului Social-Democrat, este preşedintele Camerei Deputaţilor”.

Citeşte şi Cătălin Predoiu îi răspunde Rovanei Plumb: PSD să ia o pauză de la „luptele de cocoşi”