REPLICI în PDL. EBA o ironizează pe Raluca Turcan pentru declaraţiile privind excluderea din partid

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu i-a dat replica colegei sale de partid, Raluca Turcan, după ce aceasta a declarat că PDL nu are ca obiectiv în acest moment excluderea fiicei preşedintelui din partid.

13 apr. 2013, 08:25
REPLICI în PDL. EBA o ironizează pe Raluca Turcan pentru declaraţiile privind excluderea din partid

„M-am linistit acum cand Raluca m-a asigurat ca PDL nu are ca obiectiv „IN ACEST MOMENT” sa ma dea afara si ca pot ramane momentan in partidul in care ea a venit după ce Traian Basescu era deja Presedinte si castigase toate bataliile electorale”, a scris Elena Băsescu pe contul de Facebook.

Ironică, EBA a adăpugat că este „mândră” de faptul că este „susţinută de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la varful politicii pe propriile picioare, fara sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Basescu, al carui purtator de cuvant a fost sotul ei, inainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanti PNL ori PC”.

O asigur pe Raluca si pe aceasta cale ca ma voi bate pentru principiile de dreapta indiferent de statutul meu….membru PDL sau membru exclus din PDL„, a mai spus mezina preşedintelui.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, că „PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe Elena Băsescu”, afirmând că îi doreşte succes dacă va considera că nu are nevoie de partid pentru a-şi reînnoi mandatul de europarlamentar.

„(…) Din câte am auzit, şi din declaraţiile doamnei Elena Băsescu, dumneaei a câştigat mandatul de parlamentar european independent. Deci nu văd de ce ar fi un pericol în cazul în care dumneaei nu mai are nevoie de PDL să îşi reînnoiască mandatul”, a spus Turcan.

Ea a continuat afirmând: „Îi urez mult succes şi în calitate de independent”.Întrebată dacă Elena Băsescu ar trebui să-şi dea demisia din partid sau PDL o va exclude, Turcan a spus că „PDL nu are ca obiectiv, în acest moment, să o dea afară pe doamna Elena Băsescu”.

„Nu asta este preocuparea PDL. PDL vrea să îşi aducă într-o echipă puternică toţi oamenii care au un cuvânt de spus în societatea românească. Toţi oamenii cu idei pe care le pot pune în slujba cetăţenilor. Aşadar, soarta privind candidatura la Parlamentul European a Elenei Băsescu nu este în momentul de faţă o chestiune prioritară pentru PDL. Îi dorim succes, dacă va considera că nu are nevoie de partid să îşi reînnoiască mandatul”, a afirmat Raluca Turcan.

Tot vineri, un alt vicepreşedinte PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că actuala conducere a PDL nu este preocupată să-şi excludă membrii, indiferent de poziţia pe care o ocupă aceştia, ci să atragă alţii noi.