Republica Moldova: Mihai Ghimpu a fost bătut de protestatari. Liderul liberal s-a ales cu CAPUL SPART VIDEO

Liderul Partidului Liberal din Republica Moldova, Mihai Ghimpu, a fost bătut de protestatari, miercuri seara, la ieşirea din Parlament.

RomaniaTV.net
20 ian. 2016, 20:23

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a fost îmbrâncit și huiduit de protestatari în momentul în care a încercat să iasă din clădirea Parlamentului de la Chişinău.

Liderul liberal a suferit lovituri la cap din partea manifestanţilor şi s-a ales cu capul spart. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit surselor de presă moldovene.

Miercuri au izbucnit ciocniri violente între protestatari şi forţele de ordine după votul de învestire a noului guvern de la Chişinău, al premieruoui Pavel Filip.  Nemulţumiţi de vot, moldovenii au ieşit în stradă, la Chişinău, unde au manifestat violent, forţând intrarea în Parlament şi bătându-se cu poliţia.

Citeşte şi Reacţiile politicienilor români după învestirea Guvernului Pavel Filip la Chişinău

Unii dintre parlamentari au fost scoşi în secret din Parlament, iar alţii au fost nevoiţi să se deghizeze în poiţişti, după ce forţele de ordine aflate în interiorul clădirii au cerut mulţimii furioase să îi lase să iasă, spunând că nu sunt împotriva manifestanţilor.