Republicanul Herman Cain recunoaşte că i-a dat bani femeii care susţine că au avut o relaţie

Candidatul republican Herman Cain, vizat de o serie de scandaluri sexuale, a recunoscut că i-a dat bani lui Ginger White, o femeie care susţine că a avut o relaţie cu el timp de 13 ani, dar insistă că nu a întreţinut relaţii sexuale cu ea.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 10:27
Republicanul Herman Cain recunoaşte că i-a dat bani femeii care susţine că au avut o relaţie

Într-un interviu pentru publicaţia New Hampshire Union Leader, Cain a mai declarat că nu i-a spus soţiei sale, Gloria, despre prietenia cu această femeie, scrie Mediafax.

Întrebat dacă aceste acuzaţii l-ar putea determina să renunţe la cursa pentru învestitura republicană în vederea alegerilor prezidenţiale din SUA, Cain a răspuns: „Da, este o opţiune”. El a precizat că va lua o decizie privind campania după o întâlnire pe care o va avea vineri cu soţia sa.

Herman Cain a afirmat că i-a dat în mod repetat bani lui White, pentru a o ajuta „cu facturile şi cheltuielile lunare”.

„Sunt o persoană sufletistă când vine vorba despre astfel de lucruri”, a subliniat el. „Am ajutat membri ai Bisericii mele. Am ajutat membri ai familiei mele”.

Între timp, ziarul Atlanta Journal-Constitution a relatat că a avut acces la datele de telefonie mobilă ale lui Ginger White şi a constatat că ea şi Cain şi-au trimis 70 de mesaje între 22 octombrie şi 18 noiembrie, unele dimineaţa şi altele noaptea. Avocatul lui Cain, Lin Wood, a cerut datele de telefonie ale lui White pentru a-i „testa credibilitatea şi motivaţia”.

Înaintea apariţiei lui Ginger White, Cain a fost acuzat de hărţuire sexuală de patru femei, care au denunţat fapte petrecute în anii ’90.