Restaurantul din România unde un meniu depășește salariu mediu pe economie. Ce primești pentru 6.000 lei

Restaurantul de fițe din Cluj-Napoca a reușit să intre în atenția tuturor datorită preparatelor pe care le prezintă în meniu, dar și a prețurilor ce te lasă cu gura căscată.

27 apr. 2023, 08:41
Restaurantul din România unde un meniu depășește salariu mediu pe economie. Ce primești pentru 6.000 lei

Lux și opulență la un celebru restaurant din Cluj-Napoca. Multe dintre preparatele ce se regăsesc în meniu sunt îmbrăcate în foiță de aur, iar prețurile pentru un astfel de preparat nu sunt deloc unele de neglijat, scrie Cancan.

Meniu este variat și cuprinde de la startere cu foie gras și tartar din mușchiuleț de vită, până la platouri opulente cu vită Wagyu. Așadar, pofticioșii au de unde alege, însă atunci când vine nota de plată trebuie să se țină bine pe scaun și să bage mâna adânc în buzunare.

Citește și: Noi meniuri în restaurante începând din 15 martie 2023. Regulile care scumpesc masa în oraș

Cel scump preparat al restaurantului este platou 24KARAT GOLD. Acest platou este compus din mai multe preparate, toate îmbrăcate în foiță de aur. Mai exact, platoul 24KARAT GOLD conține Gold CREEKSTONE TomaHawk, 2 Golden Burger, Gold Rack of Lamb, Gold Chateau Briand Wagyu. Toate acestea la prețul de 6.000 de lei, în condițiile în care salariul mediu net a ajuns în ianuarie 2023 la 4.254 lei.

Citește și: Ce dietă ține Corina Caragea. Prezentatoarea a eliminat definitiv patru alimente din meniul ei

Cel mai ieftin preparat din meniu, exceptând garniturile și salata, este de 70 de lei și se numește Steak Burger. Chiar dacă o simplă masă în restaurantul din Cluj te face să scoți din buzunar cel puțin 150 de lei, locația este mereu plină.