Restricţii de circulaţie pentru continuarea proiectului de lărgire a şoselei Fabrica de Glucoză

Publicat: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019 07:59 // Actualizat: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019 08:01 // Sursa: romaniatv.net

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, sâmbătă, începând cu ora 6.30, se va proceda la organizarea circulaţiei pe zona modernizată de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, cu menţinerea reglementarii rutiere temporare actuale, respectiv o bandă de circulaţie organizată în sens unic dinspre Şos. Petricani către Str. Barbu Văcărescu.

Restricţii de circulaţie, pentru continuarea proiectului ”Lărgire Şoseaua Fabrica de Glucoză”

”În vederea continuării lucrărilor la proiectul «Lărgire Şos. Fabrica de Glucoza, între Calea Floreasca şi Şos. Petricani», începând cu data de 21.12.2019, ora 06:30, se va proceda la organizarea circulaţiei pe zona modernizată de pe Şos. Fabrica de Glucoză, cu menţinerea reglementarii rutiere temporare actuale, respectiv o bandă de circulaţie organizată în sens unic dinspre Şos. Petricani către Str. Barbu Văcărescu”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei, informează news.ro.
 
Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.
 
Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
circulaţie rutieră fabrica de glucoză lărgire şosea lucrări de modernizare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H