Restricții de trafic din cauza unor noi căderi de pietre pe centura oraşului Călimăneşti. Trafic deviat pe Valea Oltului

Traficul rutier este oprit, sâmbătă seară, pe DN 7 - centura oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea, din cauza unor noi căderi de pietre de pe versanţi. Iniţial, în zonă se circula pe un singur fir, alternativ, dar ulterior autorităţile au luat decizia de a închide traficul complet din cauza căderilor masive de pietre.

22 apr. 2023, 22:14
Restricții de trafic din cauza unor noi căderi de pietre pe centura oraşului Călimăneşti. Trafic deviat pe Valea Oltului

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanţi, circulaţia rutieră a fost oprită total pe DN 7CC şi deviată pe DN 7, prin interiorul oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea.

Citește și: Prognoza meteo 23 aprilie. Ploi torențiale și vijelii în mare parte din țară la final de săptămână

În această săptămână, traficul pe centura oraşului Călimăneşti a fost restricţionat, chiar total, de mai multe ori, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, fiind ulterior reluat după ce drumul a fost eliberat. Pe perioada restricţiilor, în zonă s-au format coloane de maşini.

Citește și: Șase răniți după ce două mașini s-au ciocnit violent într-un sens giratoiu în Teleorman