Resturile unei rachete trase de Armata Rusă în direcția Ucrainei, descoperite în Republica Moldova

Resturile unei rachete, provenite din atacurile aeriene ale Rusiei împotriva Ucrainei, au fost descoperite de o patrulă a Poliției de Frontieră în zona sectorului Poliției de Frontieră Larga (raionul Briceni), a anunțat Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

16 feb. 2023, 14:56
Resturile unei rachete trase de Armata Rusă în direcția Ucrainei, descoperite în Republica Moldova

Ministerul de Interne de la Chisinău a anuntat că Poliția de Frontieră a descoperit resturile unei rachete, în zona raionului Briceni – iar aceste resturi provin cel mai probabil de la o rachetă lansată de Armata Rusă în această dimineată împotriva Ucrainei.

„Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei și a fost anunțat Serviciul de Urgență 112, echipele Bombteh ale IGP, precum și Procuratura raionului Briceni.

Citește și: Atac rusesc de pe o navă din Marea Neagră! Opt rachete Kalibr au fost lansate asupra Ucrainei

Poliția de Frontieră împreună cu colegii din Inspectoratul de Poliție Briceni asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh IGP și ale procuraturii”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, citat de Unimedia.info.

Acesta este cel de-al patrulea caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamente asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova. ”Ca și în cazurile precedente, se întreprind toate acțiunile necesare, conform procedurii, de către instituțiile abilitate cu siguranța și securitatea cetățenilor”, a mai transmis MAI de la Chișinău.

Citește și: Armata ucraineană susţine că a distrus un lansator rusesc de rachete termobarice VIDEO