Retailerul Hornbach nu-şi mai lasă clienţii în magazin fără mască! Cine vine fără mască poate cumpăra una cu 5,3 lei

Retailerul Hornbach nu permite clienților să intre în magazine dacă nu poartă mască de protecția împotriva noului coronavirus. Cei care nu au una de acasă pot cumpăra la intrarea în magazine. O mască branduită costă 5,3 lei. 

RomaniaTV.net
27 apr. 2020, 15:30
Retailerul Hornbach nu-şi mai lasă clienţii în magazin fără mască! Cine vine fără mască poate cumpăra una cu 5,3 lei

Retailerul Hornbach a decis deja ca în cele 6 magazine pe care le deține pe plan local accesul clienților să se facă doar cu mască de protecție.

Măsura companiei vine astfel înainte de data de 15 mai când, conform declarațiilor președintelui Klaus Iohannis, deplasările românilor în public vor fi posibile doar în condițiile în care se poartă mască. Decizia Hornbach este valabilă începând cu 21 aprilie.

Citeşte şi: Chiriile se ieftinesc în urma pandemiei de coronavirus. Proprietarii sunt dispuşi să lase din preţ pentru un client hotărât

„Aceasta hotărâre are scopul de a proteja atât clienții magazinelor noastre, cât și angajații Hornbach. De altfel, conform declarațiilor Președintelului Klaus Iohannis, începând cu data de 15 mai, orice deplasare în spații publice se va face, obligatoriu, doar cu purtarea unei masti de protectie. Practic măsura noastră vine în întâmpinarea deciziilor oficiale”, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii Hornbach.

Retailerul vinde măști în fața magazinelor, dintre modelele disponibile fiind și unele branduite Hornbach.

Citeşte şi: Pieţele de animale, deschise în plină pandemie. Imaginile provoacă fiori şi în vremuri normale FOTO

„Menționăm că am luat această decizie deoarece am vrut să venim în întâmpinarea clienților care doresc să intre în locațiile noastre și nu au o astfel de măsură de protecție.Dorim să subliniem că nu obligăm clienții să cumpere măștile puse la dispoziție de Hornbach. Aceștia pot avea acces în magazin și dacă vin cu o mască proprie”, mai transmite compania.

Potrivit companiei, măștile branduite comercializate sunt fabricare din poliester 100% și sunt reutilizabile, fiind ambalate individual. Conform etichetei, ele trebuie spălate și dezinfectate după fiecare purtare. Clienții au acces, la intrarea in magazine, la mai multe tipuri de măști de protecție, în limita stocurilor extistente pentru fiecare tip de produs. Spre exemplu, masca branduita costă 5,3 lei.