Reţeta de gogoşi a lui Adi Hădean. Care este secretul celor mai gustoase gogoşi VIDEO

Bucătarul Adi Hădean, cunoscut pentru blogul său culinar și pentru participarea ca jurat la emisiunea ”Masterchef”, a dezvăluit rețeta pentru cele mai bune gogoși. 

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 05:42

Bucătarul a început un serial pe Youtube, numit Farfurii curate, care a fost creat în contextul în care oamenii petrec tot mai mult timp în casă și sunt nevoiți să gătească, așa fel încât la finalul perioadei de izolare să iasă măcar la fel de sănătoși pe cât au intrat.

În primul episod, Adi Hădean învață internauții să gătească gogoși, după o rețetă simplă în care extrem de importante sunt ingredientele de calitate.

Important este să folosești niște produse de calitate bună și dacă e să începem cu făina trebuie să fie o făină albă (un kilogram) și care e musai să fie cernută.

”Apoi, ai nevoie 25-30 de grame de drojdie crudă sau 7-8 grame de drojdie uscată, o jumătate de litru de lapte, 30-40 grame de unt, o lingură zdravănă de smântână (eu am folosit una cu 25% grăsime de la @Albalact), un ou, două pișcături de sare, trei linguri de zahăr (în jur de 100 de grame) și voie bună” , explică celebrul bucătar.


loading...