Reţeta fenomenală care face senzaţie pe reţelele de socializare. Internauţii de pe Tik Tok s-au îndrăgostit de pastele-chips. Iată cum poţi să le prepari şi tu – VIDEO

Sunt milioane de persoane care adoră pastele şi care le-ar mânca dimineaţa, la prânz, seara şi chiar între mese, dacă ar putea. Însă această reţetă a revoluţionat cu totul conceptul de pastă!

06 iul. 2021, 19:54
Reţeta fenomenală care face senzaţie pe reţelele de socializare. Internauţii de pe Tik Tok s-au îndrăgostit de pastele-chips. Iată cum poţi să le prepari şi tu – VIDEO

Reţeta fenomenală care face senzaţie pe reţelele de socializare. Există acum o nouă tendință pentru reţetele cu paste, iar pe TikTok, apar din ce în ce mai multe combinaţii interesante pe care trebuie să le încerci neapărat.

Reţeta fenomenală care face senzaţie pe reţelele de socializare. Internauţii de pe Tik Tok s-au îndrăgostit de pastele-chips

Pentru a încerca această reţetă senzaţională de paste-chips, se pare că trebuie să investiţi într-un obiect de bucătărie esențial – o friteuză cu aer.

Cea mai recentă manie foodie sunte chips-uri (sau chipsuri, dacă preferați) și implică prepararea pastelor și adăugarea de ulei de măsline, condimente și parmezan, înainte de a lipi totul într-o friteuză de aer timp de 10 minute pentru a o lăsa crocantă.

Utilizatorul popular de TikTok, Yumna, care postează sub @feelgoodfoodie, a sărit recent pe bandwagon și a împărtășit un tutorial cu 1,1 milioane de adepți.

„Începeți gătind pastele și amestecați-le cu ulei de măsline, parmezan și condimente. Prăjite la aer la 400F timp de 10 minute”

Iubitoarea de alimente continuă să spună că și-a servit chipsurile de paste cu un sos de brânză feta, dar ai putea folosi aproape orice îți place – alți TikToker le-au servit cu pesto și sos marinara.

Yumna a subtitrat videoclipul său: „chipsurile de paste sunt noile mele chipsuri preferate! Sunt atât de bune și fac cel mai bun aperitiv!”

Ea a adăugat că cei care nu au friteuză cu aer ar putea încă să dea o rețetă, prin coacerea la cuptor la 400F (200C) timp de 20 până la 25 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului – dar, din păcate, nu vor ieși la fel de crocante.

Videoclipul ei a fost vizionat de peste 7 milioane de ori, acumulând peste 903.000 de aprecieri.

Mulți oameni și-au făcut timp să comenteze și să-și împărtășească gândurile.

O persoană a spus: „Le tot văd! Am nevoie să încerc.”

Iată mai jos ingredientele şi cum ar trebui să arate pastele tale înainte să fie servite.

@feelgoodfoodie#pastachips are my new favorite chips! They’re so good and make the best appetizer! #pastatiktok #summertime♬ Music Food (Director Cut Mix) – Chad

Citeşte şi: FRIPTURA DE MIEL la cuptor după reţeta bunicii, se topeşte în gură. Secretul Jamilei pentru un MIEL LA CUPTOR delicios