Reţinere spectaculoasă în cazul Abraham-Băsescu. Vezi cine l-a ameninţat cu moartea pe avocatul lui Bercea

Poliţia intervine în forţă după ce generalul Pavel Abraham a fost ameninţat cu moartea! Oamenii legii l-au prins pe omul care l-a ameninţat cu moartea pe avocatul lui Bercea Mondial. Bărbatul a ameninţat mai multe persoane. A fost înfiinţată chiar şi o pagină pe internet în care utilizatorii se plâng de insistenţa bărbatului.

RomaniaTV.net
15 ian. 2015, 15:08
Reţinere spectaculoasă în cazul Abraham-Băsescu. Vezi cine l-a ameninţat cu moartea pe avocatul lui Bercea

„Este pentru prima dată în viaţa mea când am avut un sentiment de frică şi nu mi-e jenă să spun acest lucru public. Am asistat la o violenţă de limbaj care nu poate fi reprodusă decât de către un om foarte experimentat. Un om obişnuit nu-şi poate găsi cuvinte atât de dure la adresa mea şi a familiei mele”, a spus avocatul.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice în timp record pe bărbatul care i-a băgat în sperieţi pe generalul Abraham şi familia sa. Anchetatorii mai aveau alte 3 plângeri pe numele bărbatului înainte ca avocatul clanului Bercea să vină cu cea de-a 4-a. Individul a fost prins luni, la Braşov.

Abraham susţine că individul i-a reproşat că s-a implicat în războiul clanului Bercea cu familia Băsescu.

Citeşte şi: Bercea Mondial: Am vrut să-l denunţ pe Traian Băsescu, dar nu m-au primit la DNA VIDEO

După audieri, poliţiştii s-au lămurit cu cine au de-a face. Individul are 30 de ani şi este din Piteşti. Zeci de oameni s-au plâns până acum că au fost sunaţi şi ameninţaţi de el. numărul său de telefon a fost publicat chiar pe o pagină de internet unde utilizatorii povestesc ce au păţit.

Bărbatul este acum urmărit penal pentru şantaj şi ameninţări. el este cercetat în libertate.