REVELION 2015. Cea mai SCANDALOASĂ petrecere din România: Revelionul swinger-ilor VIDEO

REVELION 2015. Unii români nonconformişti aleg să petreacă Revelionul "altfel". Cei care se dezbracă de inhibiţii au ales să socializeze cu alte cupluri, la Revelionul swinger-ilor. Printre cei atraşi de idee sunt şi străinii, care au rezervat din timp locuri în clubul dedicat schimbului între parteneri.

RomaniaTV.net
30 dec. 2014, 13:44
REVELION 2015. Cea mai SCANDALOASĂ petrecere din România: Revelionul swinger-ilor VIDEO

REVELION 2015. Tinerii care nu au inhibiţii au decis să petreacă Revelionul la un club de swingeri, unde fac schimb de parteneri.

Radu şi Adina au refuzat oferta prietenilor de Revelion şi au decis să petreacă noaptea dintre ani într-un mod inedit.

„Am avut de ales, la o cabană, la munte, să stăm cu prietenii, să bem ceva, să ne uităm la TV…Nu ştiu, parcă sună prea banal. În noaptea dintre ani vom veni ca de obicei, de obicei venim pe la 10-11, vom socializa ca de obicei şi în funcţie de compatibilitate venim în această zonă”, au povestit cei doi.

Tinerii formează un cuplu de mai mult timp, iar de curând au decis să încerce schimbul între parteneri.

„Am citit un articol pe internet, am fost curioşi şi ne-a cam atras puţin. Prima experienţă…eram foarte emoţionaţi, a fost ceva spontan, n-am plănuit. Nu prea spunem la prieteni, pur şi simplu face parte din intimitatea noastră”, au mai explicat tinerii.

Radu şi Adina spun că swing-ul i-a făcut să fie mai relaxaţi în relaţie.

„Ne ajută în relaţia de cuplu, practic noi nu ne minţim, la noi nu se pune problema să ne înşelăm, avem o relaţie excelentă şi cu această ocazie am prins tot mai multă încredere unul în celălalt. Nu există gelozie, stăm mai liniştiţi”, suţin cei doi.

Cu 600 de lei, cuplul se va bucura la Revelion de un meniu consistent şi un show de cabaret, apoi, chiar la trecerea dintre ani, atmosfera se va încinge.