Revelion de poveste pentru Cristina Bălan. Artista le-a prezentat-o gemenilor pe surioara lor. Fotografia care i-a emoționat pe toți

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, sunt în culmea fericirii. Artista a născut o fetiță perfect sănătoasă, fiind al treilea copil a cuplului, și s-a întors acasă să petreacă Revelionul alături de toată familia.

31 dec. 2022, 13:10
Revelion de poveste pentru Cristina Bălan. Artista le-a prezentat-o gemenilor pe surioara lor. Fotografia care i-a emoționat pe toți

Cristina Bălan și Gabriel au acum familia în formulă completă și își pot începe Anul Nou în cel mai frumos mod posibil. Nadeea Sofia a ajuns deja acasă și și-a cunoscut părinții și frățiorii.

Momentul cel mai emoționant a fost cel în care Cristina Bălan (41 de ani) le-a făcut cunoștință gemenilor săi cu surioara lor mai mică. Matei și Toma au fost tare încântați că, în sfârșit, noua lor parteneră de joacă e acasă. Artista a imortalizat acest moment special într-o fotografie pe care a împărtășit-o cu toți fanii ei.

Citește și Cristina Bălan, despre drama din viața ei: ,,Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă”

„Marea Bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 Decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune”, a scris Cristina Bălan în descrierea emoționantei fotografii cu familia ei.

Cum s-au cunoscut Gabriel și Cristina Bălan

Cristina Bălan a devenit cunoscută publicului larg în urmă cu mulți ani, când era doar o adolescentă și cânta în trupa Impact. Ulterior, a revenit în atenția tuturor odată cu participarea la „Vocea României”, concursul de talente pe care l-a și câștigat în 2015.

Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit de curând zece ani de la căsătorie. Au trecut împreună prin multe încercări, iar relația lor a devenit și mai puternică și stabilă. Cu ocazia aniversării lor, artista i-a scris un text extrem de emoționant soțului.

Citește și Cristina Bălan și familia ei, în culmea fericirii! Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, e al treilea copil al său

„După 10 ani, gemeni și încă o bebelină pe drum, pot spune că nici viscolul, nici furtuna – la propriu sau figurat – nu ne poate opri să construim. Nici vitregiile așternute în cale nu ne-au dezbinat, dimpotrivă, ne-au unit mai mult decât ar fi făcut-o traiul pe vătrai, cum se spune.

Iubesc viața noastră, cu suișuri și coborâșuri, cu momente de fericire pură și momente de supărări, este o viața reală și asumata, fără photoshop sau pretenții de perfecțiune și armonie continuă. Știm să fim și împreună, dar știm să și lăsăm loc de respiro. Știm, de asemenea, ca orice tâmpenie spusă la nervi e doar o descărcare nervoasă și că ceea ce ne unește este mult mai puternic decât neînțelegerile trecătoare.

La mulți ani, dragul meu! Împreună suntem mai buni și mai frumoși. Și tot împreună am făcut atât de multe! La mulți ani, nouă!

Ps. Te iubesc mai mult ca la început!”, a scris Cristina Bălan pe pagina de Facebook.