Revelion în parcul IOR din Capitală! Care este programul şi ce trupe cântă la concertul de Anul Nou din sectorul 3!

Primăria Sectorului 3 organizează petrecerea de Revelion în parcul IOR din Capitală. Distracţia va fi garantată de marii artişti care vor urca pe scenă în noaptea dintre ani şi de focurile de artificii.

29 dec. 2021, 23:25
Revelion în parcul IOR din Capitală! Care este programul şi ce trupe cântă la concertul de Anul Nou din sectorul 3!

Revelion în parcul IOR din Capitală. Primăria Sectorului 3 organizează o petrecere de revelion aşa cum nu a mai fost până acum.

Revelion în parcul IOR din Capitală

Intitulat ”Speranță, din 3” , Revelionul 2022 se dorește a reprezenta o platformă de experimentare, prin diverse forme de exprimare artistică, a solidarității interumane, dincolo de izolare și dezbinare, dar și o celebrare a vieții, a prieteniei și a relațiilor sociale, atât de greu încercate o lungă perioadă de timp.

Concertele vor avea loc pe scena amplasată în proximitatea statuii Calul Titanilor (acces din bulevardul Liviu Rebreanu). Spectacolul multimedia, cu durata de 30 de minute, va avea loc pe lacul IOR și va putea fi urmărit din mai multe puncte din jurul acestuia.

Citeşte şi Robert Negoiţă acuză USR că îi blochează toate proiectele: „Lui Dacian Cioloş ar trebui să-i fie ruşine. Sunt foarte supărat”

Pe scena amplasată în apropierea statuii Calul Titanilor, programul artistic debutează la ora 22,00, cu DJ-ul și producătorul muzical Manuel Riva.

Concertele Puya și Carla’s Dreams vor fi urmate de un show multimedia, cu durata de 30 de minute, cu vizibilitate din mai multe locuri din jurul Lacului IOR, la miezul nopții. Cinci elemente diferite vor fi combinate, însă vedeta nopții este spectacolul de artificii, a cărui dinamică va fi completată de lumini, lasere, flăcări și videoproiecție, într-un show care, la final de an, traversează meridianele, schimbă registrele, alternează temele muzicale, cu o dinamică specială și un obiectiv bine definit: satisfacția privitorului, emoția spectatorului.

Informații despre acces:

Evenimentul a fost conceput astfel încât să fim împreună, însă în condiții de siguranță sanitară, specifice perioadei pe care o traversăm.
Purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

Citeşte şi VIDEO! Cum arată proiectul primarului Robert Negoiţă de mutare a circulaţiei în subteran la Piaţa Unirii, blocat de consilierii USR! Bulevardul ar deveni zonă pietonală plină de spaţii verzi!