REVELION ROMÂNIA TV. Andreea Crețulescu, în ipostaze nemaivăzute până acum. Duet de senzație în noaptea dintre ani

A mai rămas o singură zi până la Revelionul incendiar de la RomâniaTv, postul de știri nr. 1 din țară. Românii vor putea urmări o ediție spectaculoasă în noaptea dintre ani.

30 dec. 2022, 10:49
REVELION ROMÂNIA TV. Andreea Crețulescu, în ipostaze nemaivăzute până acum. Duet de senzație în noaptea dintre ani

REVELION ROMÂNIA TV. Pe Andreea Crețulescu o știți cu toții, e una dintre cele mai apreciate și urmărite jurnaliste din țară. E moderator și realizator al emisiunii „România la Raport” și o vedeți aproape în fiecare seară la România Tv. Prezintă subiecte social-politice de mare interes și s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin întrebările incomode pe care le adresează politicienilor invitați în emisiune. De această dată, în noaptea dintre ani, Andreea Crețulescu va apărea la România Tv într-o ipostază complet diferită. Renunță la pupitrul știrilor și se alătură artiștilor de top care vor încinge atmosfera de Revelion, în studioul RTV.

REVELION ROMÂNIA TV. Confruntarea starurilor într-un show nemaipomenit. Politicienii, jurnaliștii, analiștii fac duete cu artiștii

REVELION ROMÂNIA TV. Surprizele vor veni pe bandă rulantă pentru telespectatori. Politicienii, jurnaliștii și artiștii vor cânta, vor dansa și vor face spectacol. SuperRevelionul duetelor și al măștilor se mută pe România Tv în acest an.

REVELION ROMÂNIA TV. Maști în premieră și duete spectaculoase, este noaptea celebrităților și a misterelor! Vor fi vedete și lideri politici în spatele unor măști de senzație și confruntarea starurilor într-un show nemaipomenit! În noaptea dintre ani, politicienii, miniștrii, analiștii și jurnaliștii fac duete cu artiștii, aveți 2023 de motive să faceți revelionul aici…cu toata România!

Citește și Revelion spectaculos la România Tv. Confruntarea starurilor într-un show nemaipomenit, politicienii și artiștii încing atmosfera în noaptea dintre ani

Gazdele Revelionului de la RomâniaTv din acest an vor fi Georgiana Lobonț, Ioan Korpoș și Marius Niță. Nu vor lipsi nici invitații care vor transforma ediția într-una cu adevărat memorabilă. George Simion, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Cătălin Crișan sunt câțiva dintre invitații anunțați deja, însă sunt și o mulțime de invitați-surpriză. Alături de artiști și politicieni, vor fi prezenți și jurnaliștii România Tv, Victor Ciutacu și Andreea Crețulescu, în ipostaze nemaivăzute până acum.

Nu rataţi momentele de aur cu Victor Ciutacu, în duet cu Vali Vijelie, sau Dragoş Bistriceanu dezlănţuit pe ringul de dans. Este doar o mică parte din programul de Revelion.

Surprize pe bandă rulantă la SuperRevelionul România TV. Petrecere cum nu s-a mai văzut

Georgiana Lobonț, gazda ediției speciale de Revelion, a dezvăluit că în spatele măştii Irinei Loghin este un bărbat extrem de cunoscut în România, dar foarte greu de ghicit. De altfel, în spate măştii lui Dan Ciotoi va sta o doamnă foarte bine deghizată.

Citește și Show total la România TV de Revelion 2023. Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Vali Vijelie VIDEO

„Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă.

O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României. Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie.

Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a dezvăluit Georgiana Lobonţ.