Show total la România TV de Revelion 2023. Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Vali Vijelie VIDEO

Vedete şi lideri politici în sptele unor măşti de senzaţie! Confruntarea starurilor, într-un show nemaipomenit. Lider la audienţe, Victor Ciutacu este lider şi la distracţie în noaptrea dintre ani. Vă prezentăm un scurt promo şi vă invităm să petreceţi alături de România TV de Revelion 2023.

29 dec. 2022, 16:28
Show total la România TV de Revelion 2023. Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Vali Vijelie VIDEO
Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Vali Vijelie

A mai rămas puţin timp până la Revelion 2023, iar telecomanda trebuie setată deja pe România TV. Postul numărul 1 de ştiri a pregătit un program special, cu artişti de suflet, politicieni şi echipa România TV aşa cum nu aţi mai văzut. An de an, România TV este în topul audienţelor cu emisiunile din noaptea dintre ani, dar pentru 2023 a pregătit ceva senzaţional. Nu rataţi momentele de aur cu Victor Ciutacu, în duet cu Vali Vijelie, sau Dragoş Bistriceanu dezlănţuit pe ringul de dans. Este doar o mică parte din programul de Revelion, deocamdată nu dezvăluim mai mult, vă invităm să fiţi alături de România TV şi pe 31 decembrie, aşa cum aţi fost tot anul! Vă mulţumim şi vă invităm la petrecere!

Masti in premiera si duete spectaculoase, este noaptea celebritatilor si a misterelor! Vor fi vedete si lideri politici in spatele unor masti de senzatie si confruntarea starurilor intr-un show nemaipomenit! In noaptea dintre ani, politicienii, ministrii, analistii si jurnalistii fac duete cu artistii, aveti 2023 de motive sa faci revelionul aici…cu toata Romania!

VIDEO Victor Ciutacu şi Vali Vijelie în duet de Revelion 2023: 

Cântăreața Georgiana Lobonţ a prezentat surprizele pe care le pregătește postul de televiziune România TV pentru spectacolul de Revelion. Politicieni, celebrități locale și cunoscuți jurnaliști se vor produce într-un spectacol al măștilor. Iar la momentul deconspirării, ne asigură cântăreața, se va râde în hohote, într-un show nemaipomenit!

Spectacolul de la România TV va fi prezentat de Georgiana Lobonţ împreună cu Ioan Korpoş şi Marius Niţă. Iar petrecerea se anunță inendiară, cu duete între politicieni sau analişti cu mari artişti, toți ascunși în spatele măștilor. Vor fi prezenți George Simion, Victor Ciutacu, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Cătălin Crişan sau Maria Dragomiroiu.
Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Azur, cea mai în vogă trupă a anilor ’80. Hit-ul nemuritor, la Revelionul România TV
Georgiana Lobonț atrage atenția celor care vor urmări spectacolul să fie atenți la masca Irinei Loghin, în spatele căreia se ascunde un bărbat foarte cunoscut în România, dar foarte greu de ghicit. Îndrăznim să spunem că George Simion, dar fără să băgăm mâna în foc. Și în spatele măștii lui Dan Ciotoi, lăutarul buzoian, solistul trupei Generic, se va afla o cunoscută doamnă. Cine o fi, om vedea, deși gândul ne duce la Diana Șoșoacă. Dar, la fel, nu băgăm mâna în foc. Urmăriți show-ul și veți vedea.
Revelionul surprizelor la România TV. Ce v-a pregătit postul de ştiri nr. 1 pentru noaptea dintre ani VIDEO


„Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă. O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României”, a transmis Georgiana Lobonț, într-o intervenție la România TV.

Spectacol pe bază de veselie și distracție

Vedeta a dat asigurări că „vom râde până la lacrimi”, în noaptea dintre ani. Vor fi smulse măști, iar bărbații vor fi demachiați. Iar George Simion va fi vedeta serii și va cânta alături de taraful care i-a cântat și la nuntă.

„Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie. Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a anunțat Georgiana Lobonţ, conform Romania TV.

Superrevelionul mastilor si al duetelor, doar aici la Romania tv!