Revelion România TV, cel mai aşteptat program la noaptea dintre ani. Artişti, politicieni şi jurnalişti vor face spectacol de 5 stele în noaptea dintre ani VIDEO

Revelionul măștilor de la România TV este cel mai așteptat program. Telespectorii din toata țara şi din diaspora se vor putea distra alături de cele mai frumoase duete dintre artiști, politicieni și jurnaliști în noaptea dintre ani. Super petrecerea începe la România TV de la ora 17.

30 dec. 2022, 21:36
Revelion România TV, cel mai aşteptat program la noaptea dintre ani. Artişti, politicieni şi jurnalişti vor face spectacol de 5 stele în noaptea dintre ani VIDEO

REVELION ROMÂNIA TV. Surprizele vor veni pe bandă rulantă pentru telespectatori. Politicienii, jurnaliștii și artiștii vor cânta, vor dansa și vor face spectacol. SuperRevelionul duetelor și al măștilor se mută pe România Tv în acest an.

Vor fi vedete și lideri politici în spatele unor măști de senzație și confruntarea starurilor într-un show nemaipomenit!

Citeşte şi: REVELION ROMÂNIA TV. Imagini în premieră din spatele camerelor de filmat. Confruntarea starurilor într-un show nemaivăzut. Victor Ciutacu și Dragoș Bistriceanu, duet de senzație

Gazdele Revelionului de la RomâniaTv din acest an vor fi Georgiana Lobonț, Ioan Korpoș și Marius Niță. Nu vor lipsi nici invitații care vor transforma ediția într-una cu adevărat memorabilă. George Simion, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Cătălin Crișan sunt câțiva dintre invitații anunțați deja, însă sunt și o mulțime de invitați-surpriză.

Alături de artiști și politicieni, vor fi prezenți și jurnaliștii România Tv, Victor Ciutacu și Andreea Crețulescu, în ipostaze nemaivăzute până acum.

Citeşte şi: Show total la România TV de Revelion 2023. Victor Ciutacu, duet de senzaţie cu Vali Vijelie VIDEO

Pe Andreea Crețulescu o știți cu toții, e una dintre cele mai apreciate și urmărite jurnaliste din țară. E moderator și realizator al emisiunii „România la Raport” și o vedeți aproape în fiecare seară la România Tv. În noaptea dintre ani, Andreea Crețulescu va apărea la România Tv într-o ipostază complet diferită. Renunță la pupitrul știrilor și se alătură artiștilor de top care vor încinge atmosfera de Revelion, în studioul RTV.

”Este un revelion al măștilor și al duetelor! Vă promit că o să fie un super revelion, alături de colegii mei Ioan Korpos si Marius Nita. O să fie senzațional, petrecere de petrecere, muzică și voie bună, așa cum ne place nouă, românilor! Aici vor fi cele mai tari măști, cu artiști, vă promit că o să râdem până la lacrimi! Și că așa vă dau câteva indicii, în spatele măștii Irinei Loghin va sta un mare om, un bărbat, foarte greu de deconspirat. Iar în spatele măștii artistului Dan Ciotoi, se va ascunde o doamnă cunoscută în rândul vedetelor de scandal din România. O să fie spectacol, muzică bună, oameni de calitate, totul va fi la superlativ!”, a marturisit Georgiana Lobont.