Revelion trist pentru Oana și Viorel Lis. Ce i s-a întâmplat fostului edil în noaptea dintre ani

Oana și Viorel Lis au avut parte de un Revelion altfel. Dacă în alți ani obișnuiau să petreacă la restaurant în noaptea dintre ani, de această dată au optat pentru ceva mai restrâns, acasă.

01 ian. 2023, 14:24
Revelion trist pentru Oana și Viorel Lis. Ce i s-a întâmplat fostului edil în noaptea dintre ani

Oana și Viorel Lis au ales să petreacă Revelionul acasă, într-un cadru restrâns. Au vrut să fie mai cumpătați cu banii și să nu-i risipească în oraș pentru o singură noapte. Soția fostului edil a mărturisit că prețurile la restaurante sunt mai mult decât și-ar putea permite în această perioadă, având în vedere că au avut și multe alte cheltuieli.

„Nu o să petrecem mare lucru, avem niște probleme de rezolvat și pe lângă asta este vorba și de bani.

Am văzut că un Revelion în București pornește de la 500 de lei, 900 de lei și tot în sus, iar noi deja avem alte probleme cu sănătatea, cu analizele, cu procesele nu ne mai ajunge și de asta.Oricum eu încerc să îmi fac viața plăcută. Pentru mine e Revelion în fiecare zi, mă bucur din lucrurile simple. Mă bucur și de o cafea cu o prietenă și de o prăjitură, de soare, de frig, de orice”, a mărturisit Oana Lis pentru WOWbiz.ro.

Și Viorel Lis recunoștea cu puțin timp în urmă că traversează o perioadă cu probleme financiare. „Voiam să vă zic că am oferta de Black Friday, 5 ședințe online de consiliere psihologică sau dezvoltare personală, toate la 200 de lei. Așa că, dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică sau pur și simplu ești interesată de evoluție personală, aștept un mesaj în privat, ca să facem o programare. Hai să ne cunoaștem!”, a scris Oana Lis pe contul ei de Facebook.

Citește și Viorel Lis, un romantic incurabil. I-a făcut o declarație de dragoste în public Oanei Lis: „Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc”

Viorel Lis se confruntă și cu probleme de sănătate. Fostul edil se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile

Mai mult decât atât, Oana Lis a vrut, de asemenea, să-l protejeze pe soțul ei și să îi ofere un Revelion mai liniștit, având în vedere problemele de sănătate pe care le-a tot avut în ultima perioadă.

Viorel Lis se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile, iar acest lucru nu este deloc ușor, mai ales pentru Oana Lis care îi este alături la orice pas. Sistemul imunitar al fostului edil al Capitalei este foarte slăbit.

Citește și Viorel Lis nu a fost căutat de nimeni de sărbători. Cum a reacționat Oana Lis

Oana Lis nu se dă nicio clipă înapoi de la astfel de provocări. Îl susține necondiționat și îl ajută să aibă o bătrânețe cât mai frumoasă. Iar Viorel Lis îi este foarte recunoscător pentru asta. ”Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc!”, i-a transmis fostul edil soției sale cu câteva luni în urmă.