Revelionul surprizelor la România TV. Ce v-a pregătit postul de ştiri nr. 1 pentru noaptea dintre ani VIDEO

Revelionul surprizelor la România TV. Postul de ştiri nr. 1 v-a pregătit un show de zile mari pentru noaptea dintre ani. Şi pentru că Dan Negru a luat o pauză de la Revelion, măştile se mută la RTV. Politicieni şi celebrităţi, în spatele unor măşti de senzaţie!

26 dec. 2022, 13:02
Revelionul surprizelor la România TV. Ce v-a pregătit postul de ştiri nr. 1 pentru noaptea dintre ani VIDEO
Postul de ştiri nr. 1 v-a pregătit un show de zile mari pentru noaptea dintre ani

Revelionul surprizelor la România TV. Georgiana Lobonţ, Ioan Korpoş şi Marius Niţă sunt gazdele Revelionului 2023, care se anunţă a fi unul incendiar.

NOAPTEA CELEBRITĂŢILOR ŞI A MISTERELOR!

Vedete precum George Simion, Victor Ciutacu, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Cătălin Crişan sau Maria Dragomiroiu vor lua parte la cel mai mare Revelion organizat vreodată în istoria televiziunii.

Citeşte şi: Dan Negru nu mai prezintă Revelionul, măştile se mută la RTV. Culisele celui mai aşteptat program TV

Revelionul surprizelor la România TV

Măşti în premieră şi duete spectaculoase vor fi prezentate şi dezvăluite în noaptea dintre ani. Surpriza Anului Nou în televiziune, aşa cum nu s-a mai văzut! Politicieni şi celebrităţi vor cânta în spatele unor măsti, se râde cu hohote la deconspirare.

SUPERREVELIONUL MĂŞTILOR ŞI AL DUETELOR, DOAR AICI LA ROMÂNIA TV!

Pe lângă măştile care vor face senzaţie, vom avea parte de duete neaşteptate şi nemaivăzute cu George Simion, Victor Ciutacu, Niels Schnecker, Anton Hadar şi mulţi alţii. Aceştia vor cântă alături de artişti celebri precum Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Vali Viejelie etc.

Georgiana Lobonţ anunţă surprizele Revelionului România TV

Una dintre dezvăluirile făcute de Georgiana Lobonţ este că în spatele măştii Irinei Loghin este un bărbat extrem de cunoscut în România, dar foarte greu de ghicit. De altfel, în spate măştii lui Dan Ciotoi va sta o doamnă, foarte bine deghizată.

Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă.

O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României.

Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie.

Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a declarat Georgiana Lobonţ.