Revoltă după clasarea dosarului privind frauda electorală de la Sectorul 1: „O ţară întreagă a văzut-o pe Clotilde Armand printre sacii cu voturi. Putem concluziona că este intangibilă?”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a susţinut joi că a primit din partea procurorilor documentele care arată clasarea plângerii PSD referitoare la frauda electorală la alegerile locale din Sectorul 1.

05 aug. 2022, 10:38
Revoltă după clasarea dosarului privind frauda electorală de la Sectorul 1: „O ţară întreagă a văzut-o pe Clotilde Armand printre sacii cu voturi. Putem concluziona că este intangibilă?”

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER) susține că orice alt candidat nu ar fi scăpat fără dosar penal, dar că în opinia lui ”Justitia din România a mai pierdut o sansă sa ne arate că există!”.

Nu este singura reacţie după anunţul primarului Sectorului 1, fostul edil Daniel Tudorache fiind de asemenea foarte vehement la adresa lui Clotilde Armand şi a Justiţiei.

„Procurorii au clasat plângerea penală privind frauda la Sectorul 1. Dupa ce o tara intreaga a vazut-o pe Clotilde Armand printre sacii cu voturi, astazi primim vestea de mai sus de la procurori! Putem concluziona fara retineri că este intangibilă? Da!

Am scris de multe ori despre acest subiect si va intreb si acum, oricare alt candidat de la partidele parlamentare, ar fi scapat fara dosar penal dupa ce aparea in filmari printre sacii cu voturi? Raspunsul este NU!

Citeşte şi: Mohammad Munaf îl sfidează pe Lucian Bode. Planul irakianului pentru a scăpa de extrădare

Vă invit sa retineti faptul ca niciun USRist nu va avea dosar penal! Nici dacă ar omorî pe cineva, vorba aceea! Sunt protejati de divinitate, cum ar veni! Creatiile politice de laborator nu au dosare penale, ci sunt retrase cand este cazul! Sau refolosite cand este momentul, vezi cazul Ciolos, de cate ori l-au resuscitat! Revin la „setarile” din fabrică, politic vorbind! Iar Clotilde mai are treabă! Nu pentru cetățenii Sectorului 1, desigur! Nu de alta, dar se vede clar Sectorul!

In atentia dumneavoastra pot fi si primarii Timisoarei si Brasovului, Fritz si Coliban, care au interactionat deja cu reprezentantii Curtii de Conturi. Punem pariu ca nu vor pati nimic?

Justitia din România a mai pierdut o sansă sa ne arate că există!

Cât de motivant sa intri in competiția politică!

Noapte bună, România!”, a concluzionat Dănuț Pop, Preşedinte PER.

Citeşte şi: Consilierii locali ai PNL o dau în judecată pe Clotilde Armand fiindcă ar refuza digitalizarea Primăriei Sectorului 1