Revoltă împotriva directorului adjunct, într-un colegiu din Turnu Severin VIDEO

Dascălii s-au revoltat împotriva directorului adjunct. Profesorii spun că directorul a fost numit politic, iar până acum a fost profesor de sport la o altă şcoală.

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 16:13
Revoltă împotriva directorului adjunct, într-un colegiu din Turnu Severin VIDEO

Bogdan Alexandru, directorul adjunct care i-a supărat pe dascăli, este fiul primarului din comuna Oprişor.

„Sunt 45 de cadre didactice în şcoala cu suplinitori cu tot şi 43 de persoane au semnat acest apel. Ne-am săturat să tot primim intruşi. Nu se poate aşa ceva. Avem persoane capabile să conducă această şcoală”, a spus un cadru didactic din şcoală.

Noul director adjunct nu recunoaşte că e fiu de primar şi a refuzat să comenteze situaţia.

„Am o decizie de la Inspectorat şi respect regulile. Nu am fost numit politic. Nu sunt fiul primarului de la Oprişor, probabil e coincidenţă”, a spus Bogdan Alexandru, director adj Colegiul Auto.

„Le înţeleg nemulţumirea faptului că este din altă unitate. Cred că puteau să fie şi din unitatea şcolară. Chestia este că în urma rezultatelor de la bac, imaginea şcolii a avut de suferit „, a declarat Marian Şuţă, inspector Şcolar General IŞJ Mehedinţi.

Aceasta nu e primul scandal din învăţământ, în Mehedinţi. În urmă cu o lună, fiica prefectului, vedetă la un show tv, a fost numită directoare la unul din cele mai bune colegii din Turnu Severin. Tânăra a fost demisă după numai o zi, la cererea ministrului Ecaterina Andronescu.