REVOLTĂ în PNL. Încă un deputat liberal se opune FUZIUNII cu PDL

Fuziunea PNL-PDL este tot mai contestată în rândul liberalilor. Deputatul PNL de Mehedinți, Viorel Palașcă, a anunţat sâmbătă că susține demersul colegilor săi de la Prahova care se opun fuziunii cu democrat-liberalii.

RomaniaTV.net
31 mai 2014, 10:13
REVOLTĂ în PNL. Încă un deputat liberal se opune FUZIUNII cu PDL

„Susțin inițiativa celor șase colegi parlamentari liberali din județul Prahova. Nu sunt de acord cu o fuziune a Partidului Național Liberal cu PDL. Partidul Național Liberal trebuie să-și păstreze identitatea și unitatea. Consider că o fuziune cu un partid care în trecutul nu foarte îndepărtat, prin persoane aflate acum în conducerea lui, a încercat destructurarea și scindarea partidului nostru nu reprezintă o garanție a întăririi și unității Partidului Național Liberal, susţine Viorel Palașcă, într-un comunicat de presă.

Deputatul arată că „votul acordat aleșilor noștri locali și parlamentarilor a fost unul îndreptat și împotriva politicilor Partidului Democrat Liberal atâta timp cât s-a aflat la guvernare și a susținerii necondiționate pe care acest partid i-a oferit-o președintelui Traian Băsescu”.

PNL este într-un moment de răscruce. Am avut un obiectiv de a avea peste 20% la alegeri, nu l-am îndeplinit. Trebuie făcut ca toate resursle interne ale partidului să fie mobilizate pentru ca PNL să ajungă la un scor de peste 20% şi să poate da un candidat viabil pentru Preşedinţia României. Aceste paleative de a fuziona cu alţii, care nici ei nu şi-au atins obiectivul, nu va avea un efect scontat, acela de a da un candidat al dreptei pentru Preşedinţia României”, a declarat Palaşcă la România TV.

Parlamentari PNL, împotriva FUZIUNII cu PDL: Nu putem fi de acord ca un partid istoric să se disoluţioneze